[POMOC] Zlatara error

Započeo [BL:RP]Fika98, April 14, 2013, 23:20:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: editovana
Opis problema: ovako ubacio sam zlataru jednu i sad sve je ok ali kad se kuca /kupisat nema nista da pise kaze slicno ovome" komandu koju ste upisali ne postoji" sto znaci da uopste nema da se bira sad i to.. jer moze neko da mi da kodove da ubacim u mod kad to ukucam da mi se pojavi lista nekih satova i cena i kad klikom na mis izaberem neki skine mi novac kolko kosta taj sat molim vas sve je namesteno samo jos to.. pozz
Deo skripte: //
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Koji procesor komandi koristis?
Smijesno mi je to sto objasnjavas da ne radi kao a uopste je nisi ubacio xD

Koliko sam ja tebe razumeo skinuo si mod sa interneta pa ako jesi pokusaj da nadjes u modu sigurno postoji ne mora biti /kupisat mozda na engleskom potrazi
Poslednja Izmena: April 14, 2013, 23:29:25 POSLE PODNE od Sladjan96

streetoboy ovo ce ti pomoci valjda ako mislis na if(strcmp(cmd, "/kupikucu", true) == 0) tj strcmp. uzeo sam primer kako izgleda nesto xd valjda ce pomogne ovo ? :D
Pa napisao sma error nisam znao sta napisati. u odu nisam mogo nista pronaci kao /kupisat /buy watch i slicno.. nema . ako mozes street boy da mi napravis molim te :D

ja sam zlataru ubacio na server  isve smao nece to /kupisat..
Poslednja Izmena: April 14, 2013, 23:41:02 POSLE PODNE od Fika98
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

if(strcmp(cmd, "/kupisat", true) == 0 )
{
   SendClientMessage(playerid, WHITE, "Kupio si sat !");
   GivePlayerMoney(playerid, -100) // stavi koliko hoces da mu skida pare
   return 1;
}

Streetboy

*

Aj mi sad ti reci kako ce ovo da mu radi ako nema definisano pWatch?  ::) ::)