[POMOC] YSI/y_ini

Započeo Ino42O, April 09, 2013, 16:31:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NBRPG
Detaljan opis problema: kad compile GM pojavi se ovo, trazio sam po netu neki novi YSI/y_ini al nisam usio nac... molim pomoc hitno je

Dio skripte:C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_amx.inc(128) : warning 219: local variable "b1" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_amx.inc(128) : warning 219: local variable "b2" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_amx.inc(128) : warning 219: local variable "b3" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_amx.inc(391) : warning 219: local variable "base" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_amx.inc(439) : warning 219: local variable "base" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_amx.inc(660) : warning 219: local variable "base" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_hooks/impl.inc(2021) : error 021: symbol already defined: "OnPlayerUpdate"
C:\Documents and Settings\Ivan Ino\Desktop\Nexus Balkan Rol3Play[0.3x]\pawno\include\YSI\y_ini.inc(1345) : warning 219: local variable "temp" shadows a variable at a preceding level

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Software Developer

napravio fs glad system sa textdrawovima i prebacio sve u gm i sad mi izbaciva err
Software Developer

negdje gdje si za glad sistem koristio variablu new temp ili tak nesta zamjeni npr s temp1 probaj tako pa javi...

radio sam new Gladtimer1 new Gladtimer2
Software Developer

dali si mozda radio update YSI-a ?

fs na kucnom srwu radi bez greske bez err i warninga ali zelim ubacit u GM. cek idem na komp provjeriti imam li dupli onplayerupdate pa vam javim
Software Developer

neam dupli OnPlayerUpdate, mozda da prebacim iz Y_ini u Dini
Poslednja Izmena: April 09, 2013, 18:04:24 POSLE PODNE od Ivan_Ino.pwn
Software Developer