[POMOC] ulaz/izlaz

Započeo [BL:RP]Fika98, April 09, 2013, 21:51:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: editovana EG-RPG
Detaljan opis problema:Ne mogu da nadjem u modu ulaz i izlaz na opstini. Promenio sma opstinu al nmg da promenim  da kad stisnem enter ubaci me u osptinu i obrnuto? Nasao sam ono i stavio pritisni enter za ulaz u osptinu to mi stoji ispred vrata ali kako sad ovo? moze neko da mi objasni molim vas? evo je koordinata cela gde mi stoji za ulazak stisni enter "0,1480.6960,-1770.0190,15.3566,175.5191,0,0,0,0,0,0" može neko da mi kaže gde da ubacim da kad stisnem enter udje i  izadje zato sto je nova opstina i nije na istom mestu ulaz i  izlaz.. poz
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

pa da udes u opcinu i onda kucas /save ? ili isto kod izlaza uzmes te kordinate i onda CTRL+F ? :O
Ali moras uci u nju i onda nestisci nista na tipkovnici ako razumijes :D i onda /save :D i dobijes x, y, z to upises u onu trazilicu i to je to :D

Kraden avatar bloomeru :*

haha. ja pitam kako da u svom modu nadjem gde da stavim to. ja vec imam to napravljeno samo trebam da zamenim koordinate i radice.. ali ne mogu da nadjem to zato pitam jer zna pod kojim naslovom sta vec se nalazi za spawn igraca pri ulazu i izlazu ili kako se vec zove pa sma nazvao spawn

Citat: Fika98 poslato April 09, 2013, 22:01:22 POSLE PODNE
haha. ja pitam kako da u svom modu nadjem gde da stavim to. ja vec imam to napravljeno samo trebam da zamenim koordinate i radice.. ali ne mogu da nadjem to zato pitam jer zna pod kojim naslovom sta vec se nalazi za spawn igraca pri ulazu i izlazu ili kako se vec zove pa sma nazvao spawn
Pa to ti on i kaze. Udjes u opstinu (stisnes enter ili sta vec) i ne diras nista na tastaturi, samo ukucas /save i eto ti kordinata

covece znam da nadjem koordinatu meni treba da mi kazes gde se u modu to namesta da promenim mesto,koordinate sam nasao sve. samo mi treba sa cim da zamenim to u modUU??

Citat: Fika98 poslato April 09, 2013, 23:04:15 POSLE PODNE
covece znam da nadjem koordinatu meni treba da mi kazes gde se u modu to namesta da promenim mesto,koordinate sam nasao sve. samo mi treba sa cim da zamenim to u modUU??
Ili ja tebe ne razumem ili ti stvarno ne mozes da shvatiš ovo >.<

Treci put ti objasnjavam.
Kazes da vec imas Ulaz/Izlaz za opstinu i sad si napravio novu opstinu i treba da zamenis stare kordinate sa novim.

E pa udjes u opstinu, ne diras nista i ukucas /save

Udjes u mod, ukucas te kordinate u CTRL+F  i zamenis sa novim kordinatama.
Jebes me ako sad ne kontas
Poslednja Izmena: April 09, 2013, 23:10:03 POSLE PODNE od joXy_

Joxy brt kolko sam ja njega skonto..On nmz nadje te kordinate xD..
Probaj vako
znaci ig kada udjes u opstinu ne pomeraj se odma kucaj /save..
Zatim prekopiraj x,y,z i udji u pawno
CTRL+h i nalepi te kordinate iz stare opstine gde si kuco save pa probaj tako pronac u modu..Ili ako neognu x, y, z odjednom probaj samo copy x npr cordinate i onda opet CTRL+h [pa nalepis x cordinate od stare pozicije tjst gde si kuco save.. :)

Napisa ja roman xD..Valjda ces sta skontat :)

aa mislim da sam ukapirao,probacu to sutra pa javljam poz :)

može LOCK