[POMOC] Nesto oko imena srv-a

Započeo [BL:RP]Fika98, April 02, 2013, 21:02:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: editovana
Detaljan opis problema:Ne znam kako da promenim ono u gornjem desnom uglu kad pise naziv servera i verzija moda(ono sto je obojeno nekom bojom). Ne znam kako da nadjem to u modu ja sve zivo editujem sot treba u naziv svog srvera ali ja hocu da ono u gornjem desnom uglu bude obojeno drugom bojoom i da nesto napisem bolje? moze pomoc kako se to zove u modu? poz
Deo skripte://
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

Probaj CTRL+H Pa kucaj prvo Ime Onog Srw pa dole Ime tvog servera(Ili sta vec hoces!)

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

To "Gore u desnom uglu" je 99% textdraw :D , skini TD editor pa pravi svoj ;)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

ok tnx :) možeš da mi daš link za textdraw editor?
Poslednja Izmena: April 02, 2013, 21:55:44 POSLE PODNE od Fika98

Nmg sad na mobu sam ali kucaj Zamaroth textdraw editor na google i ides na prvo sto ti izadje... A posle samo .pwn i .amx fajl ubacis u filterscript folder
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

ne kapiram kako se radi. skinuo sam ga i dobio sam pawno i amx kako da pokrenem da pravim slova?

A ok to razumem te. Ali dobio sam pawno i amx file kako da namestim boju,kako ce da izgleda text i to ? :)

Citat: Fika98 poslato April 05, 2013, 19:15:13 POSLE PODNE
A ok to razumem te. Ali dobio sam pawno i amx file kako da namestim boju,kako ce da izgleda text i to ? :)

Evo našao sam ti ovdje jedan TuT sličan je kao i tom što ti imaš , evo pogledaj..

http://www.youtube.com/watch?v=RyZhvLb70V8

Hvala farki jos jednom :)

Ali ja ne razumem samo kako da odjem do ovoga da udjem u game i da pravim ovo samo dobijem pawno i amx file. Kako njih da pokrenem da bi mi bilo ovako kako jeste? jer trebam ovo da ubacim u filescript ova dva fajla udjem na srv i kucam komande koje su za tu skriptu?? :)
Poslednja Izmena: April 06, 2013, 10:56:36 PRE PODNE od Fika98

Evo brate sve sredjeno kako da ubacim sad ovo na server ne razumem.. imam  u scriptfiles tamo ovo sto sam napravio ne znam gde kako dau bacim pise lepo in on mode tako nesto..ali kad ubacim pojavi mi se nesto ajde neko nek mi kaze detaljno i imam neki pwn mogu da ubacim ja taj pwn u filescript i u server cfg upisem ime i da mi se to jednostavno prikaze na srv? ili morma da ubacujem ovo ovako u mod.? ako mora tako ako moze nek da objasni? pozz hvala

Izbacilo mi ove errore
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(1761) : error 021: symbol already defined: "Textdraw0"
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(1762) : error 021: symbol already defined: "Textdraw1"
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20710) : error 033: array must be indexed (variable "Textdraw1")
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20711) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20712) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20713) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20714) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20715) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
D:\Games\Crazy Srbija Rp(SAMP SERVER)\Mod na Serveru trenutni\gamemodes\EG-RPG.pwn(20716) : error 035: argument type mismatch (argument 1)