[Pomoc] kucam cmd i pise da komanda ne postoji

Započeo [GU:RP] Ivica, April 06, 2013, 10:47:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:cyber
Detaljan opis problema:sinoc sam radio za fime cmd /firma i kupim firmu i kucam firma pise komanda ne postoji evo komande:
Dio skripte:
CMD:firma(playerid, params[])
{
	if(PlayerInfo[playerid][pPbiskey] == 255 && PlayerInfo[playerid][pPsiskey] == 255) return SCM(playerid, GRAD2, "{F81414}(Odbijeno!) {C3C3C3}Vi ne posjedujete firmu!");
	new jfirma[128], firma[128], str[128];
	if(PlayerInfo[playerid][pPbiskey] != 255) format(firma, 128, "%s", BizzInfo[PlayerInfo[playerid][pPbiskey]][bMessage]);
	else firma = "N/A";
	if(PlayerInfo[playerid][pPsiskey] != 255) format(jfirma, 128, "%s", SBizzInfo[PlayerInfo[playerid][pPsiskey]][sbMessage]);
	else jfirma = "N/A";
	format(str, 128, "%s\n%s", firma, jfirma);
	ShowPlayerDialog(playerid, 244, DIALOG_STYLE_LIST, "Firme", str, "Odaberi", "Izadji");
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: April 06, 2013, 10:58:04 PRE PODNE od ivica158

a di si stavio komandu?
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

pa di su i ostale zcmd komande i sve rade lijepo samo ova zeza :P. Hvala

Ne znam do cega moze da bude, jel ti samo ta komanda ne radi, ili i druge?
RESPECT :
Vegas & C++

To je samo na toj komandi ?
Ako nije daj onda "OnPlayerCommandPerformed"
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Citat: ivica158 poslato April 06, 2013, 17:55:50 POSLE PODNE
da samo na toj komandi

Ne znam do čega je to ovdje sve dobro stoji,mada se to tako i meni nekada zna dogoditi samo od sebe.
Probaj zamijeniti zcmd include ?
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

opet isto pise kao da komannda ne postoji kad kupim firmu a kad nemam firmu onda pise da nemam firmu sto je u redu, ali nez zast ovo izbacuje