VPS

Započeo teshke, April 07, 2013, 11:36:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pošto nisam baš upućen u ovu vrstu servera, možete li mi preporučiti neki hosting, objasniti kako to funkcioniše itd? Ja bih neki paket na kojem mogu imati jedan samp server i 3 CS servera. Hvala unapred.

Za to sto hoces treao bi ti jaci VPS, racunaj na nekih 1 GB rama, a trebao biti i malo bolji procesor.
Sve zavisi kod kog hostinga uzimas.

Ako uzimas kod nas

http://www.experience-hosting.com/vps2.html

Uvek mozes da unapredis procesor po potrebi.
Uglavnom najveci potrosaci tu su ti CS Serveri, SAMP i TS su najmanji potrosaci.

kao sta maki kaze samp vrtis na 256MB RAM-a bez problema i procesorom jedne jezgre 3.0 negdje ili dvojezgreni 1.5 do 2.0 ...sta se tice CS servera oni us malo zesci potrosaci,racunaj 3 CS servera po 12-16 slotova pojest ce sigurno oko 1GB RAM-a...tebi bi trebao neki VPS od 2GB RAMa preporucam i procesorom od 4 jezgre...preporuka premda bi islo i s 1GB VPS-om vjerojatno i dual cor procesorom al moguc lag onda ak su serveri puni...cijena nisam siguran al racunaj na cca 150kn mjesecno...
Poslednja Izmena: April 07, 2013, 15:29:52 POSLE PODNE od |W|SoaD123

Raspitaću se ja joÅ¡ kod Makija, najbolja mi je opcija jer ga znam  8), može lock.

SoaD delimicno si upravu, jedino sto CS serveri trose maximum od 200 mb kad su full natovareni, osim ako nema tipa zombi mod. Dok samp serveri vuku 90-150 mb rama, stim da sigurno ence imati 500 igraca :D

Lock na zahtev autora :)