pomoc

Započeo ZeRooMKD, April 07, 2013, 13:59:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: epa koristim u gmod kad se neki igrac logira da mu izadnej dialog da napise svoju mail
Detaljan opis problema: epa probel je kad se logiram izadje da unesem password i sve logiram koj pol muski zenksi sve potpunim toj je sve u redu al nema ga dialog za e mail kad se isklcim sa servera i pa udjem daje mi dialog da unesem svoju mail ja ocu da mi dajte dialog pred tutom pomocc
Dio skripte: ///
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):////

Blaeks

*

Madmen

kada igrac vec jednom ukuca email, postavis mu varijablu, i onda stavis proveru tamo gde prikazujes email , ovako naprimer
if(PI[playerid][pEmailKucan] == 0)
{
//ovde dialog
}
nadam se da razumes

Citat: Blaeks poslato April 07, 2013, 14:16:22 POSLE PODNE
kada igrac vec jednom ukuca email, postavis mu varijablu, i onda stavis proveru tamo gde prikazujes email , ovako naprimer
if(PI[playerid][pEmailKucan] == 0)
{
//ovde dialog
}
nadam se da razumes

pogledaj ovo

if(dialogid == 9812)
      {
         if(response)
         {
              strval(inputtext);
            strmid(PlayerInfo[playerid][pEmail], inputtext, 0, strlen(inputtext), 225);
            format(string, sizeof(string), "{37F906}INFO:{FFFFFF}Dokolku dojde do hakiranje na vasiot acc, pass kje vi bide praten na %s.", inputtext);
            SendClientMessage(playerid, BELA, string);
            SendClientMessage(playerid, WHITE, "Dobredojdovte na {FFFFFF}[Test srw ] Role Play, sega sledi tutorial.");
            EmailDozvola[playerid] = 0;
            SacuvajIgraca(playerid);
         }
      }

Blaeks

*

Madmen

stavi ovako
if(dialogid == 9812)
      {
       if(PlayerInfo[playerid][pEmailKucan] = 0)
      {
         if(response)
         {
              strval(inputtext);
            format(string, sizeof(string), "{37F906}INFO:{FFFFFF}Dokolku dojde do hakiranje na vasiot acc, pass kje vi bide praten na %s.", inputtext);
            SendClientMessage(playerid, WHITE, "Dobredojdovte na {FFFFFF}[Test srw ] Role Play, sega sledi tutorial.");
            PlayerInfo[playerid][pEmailKucan] = 1;
            SacuvajIgraca(playerid);
           }
         }
      }
i pod enum pinfo stavi
pEmailKucan
i stavi da se ta varijabla cuva kada igrac izadje i da se ucita kada udje

Citat: Blaeks poslato April 07, 2013, 14:27:31 POSLE PODNE
stavi ovako
if(dialogid == 9812)
      {
       if(PlayerInfo[playerid][pEmailKucan] = 0)
      {
         if(response)
         {
              strval(inputtext);
            PlayerInfo[playerid][pEmailKucan] = 1;
            SacuvajIgraca(playerid);
           }
         }
      }
i pod enum pinfo stavi
pEmailKucan
i stavi da se ta varijabla cuva kada igrac izadje i da se ucita kada udje

ma covece ja zel pred tutorial da mi izadnje dialog da upisem mail svatate ?

Blaeks

*

Madmen

pa ja tebi to i kazem, ti si naveo da imas problem da ti se dialog stalno returna, e sada, nadji kraj registracije, znaci pocetak tutorijala, i tu stavi da mu prikaze dialog, i ovaj response stavis pod ondialogresponse, razumes me sada sta hocu da ti kazem ?

ne svatas ocu da kazem da kad odbiram godine znaci imate 20 godina dolazite iz srbije i kat sve to sredim da mi izaci jedan dialog molimo vas unesite vasu mail      i uneses i ti da tutorial

Blaeks

*

Madmen

pa dobro onda, nadji taj deo gde potvrdjujes svoje informacije, i onda mu tek prikazi dialog, a taj deo stavi pod ondialogresponse, nadam se da sam te sad shvatio..