Zanimaju me neke stvari

Započeo [CH]Uskok, Maj 25, 2010, 23:20:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz, evo mene neke stvari muce u PAWNU pa evo napisat cu pa ako neko zna nesto nek mi pomogne!
1. CarOwnerShip...
Skinuo sam FS za CarOwnerShip i nikako da rijesim taj 1 error

C:\Documents and Settings\PC\Desktop\_FS_CarOwnership.pwn(426) : error 025: function heading differs from prototype
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

2. Freeze
kako da napravim da se igrac freeza kada kuca neku komandu... Naprimjer igrac sada utovara neki teret i sad hocu recimo da ga freeza 3 sec... Kako to???

3. Timeri...
Zanima me kako da kad igrac uzme neki posao... I odradi recimo 1 turu posla... sad da on mora sacekaj 5-10 min pa opet ponovo raditi taj posao...

4. Zanima me kako da igrac moze raditi neke funkcije samo u odredenom autu... Recimo sad igrac kuca neku komandu i da je on nemoze ukucati ako nije u odredenom autu...

5. I posljedna stvar... Jeve me (da izvines) OLD CAR... Evo popiso sam ideve od nekih auta i sad napravim da ako nisi clan neke org nemos vozit to auto udem u igru da testam uopce se to ne primjeni na taj auto nego na tamo neko drugo autoo...

Evo to su moji problemi... Bio bih zahvalan kad bi mi pomogli to rjesit...
HVALA!!!
Poslednja Izmena: Maj 25, 2010, 23:21:31 POSLE PODNE od [BB]Boy

evo ti fs za car ownership

http://hosting.gromx-hosting.com/images/aqr30qf7x60nfc759r7.rar

ja ju trenutno koristim i kad je ubaciÅ¡ na server imaÅ¡ /createveh id boj boja cjena i onda kad se spavna uÄ'eÅ¡ u njegai doÄ'eÅ¡ di očeÅ¡ da bude za kupnju i kucaÅ¡ /apark btw da bi koristija komande za stvarati auto za buy moraÅ¡ se logirat u recon ( /rcon login password )...

ovo druge baš i ne znam

Freeze:

TogglePlayerControllable(playerid,0); ili TogglePlayerControllable(playerid,false);

Timeri: SetTimerEx("nekitimer",4000,0,"i",playerid);

4. http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7052.0 - to bi ti mogli jako pomoci

5. Koristi ovo:

//
if(!strcmp(cmdtext, "/vehid", true)) // By Ellis
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
        if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
        {
            format(string, sizeof(string), "* ID: %d.", GetPlayerVehicleID(playerid));
            SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, string);
            return 1;
        }
    }
    return 1;
}

@SL500 xD, sad ce svi moj editan ownership imat :D.. budem ga ja probao jos editat pa cu stavit za download

Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

aj 3 i 4 mi jos recite pls
hvala Luksa i SL500 ;)

Citat: [BB]Boy poslato Maj 26, 2010, 18:45:25 POSLE PODNE
aj 3 i 4 mi jos recite pls
hvala Luksa i SL500 ;)

Pa omg.. pa 3 ti je ovo s timerom, a 4. sam ti isto dao, da proucis malo? :S
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

to stavi pod OnPlayerStateChange...

if(newcar==id 1||newcar==id 2)
    {
    if (PlayerInfo[playerid][pTvojavarijabla] >= 1) { }
    else
    {
    //kod sto se dogaÄ'a ulaskom u taj auto
    }
}