pomoc oko foruma

Započeo limpo, April 04, 2013, 17:02:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

treba mi neko da mi preporuci najbolji web hosting al da se moze placat na ziro racun,i neko da mi pomogne nisam nikad radio oko foruma ne znam ni temu stavit nista nista..i naravno ko mi pomogne il mu platim ili šta vec oce ako vec nece da mi pomogne za dž :D
Poslednja Izmena: April 04, 2013, 17:02:22 POSLE PODNE od limpo

Citat: limpo poslato April 04, 2013, 17:02:00 POSLE PODNE
treba mi neko da mi preporuci najbolji web hosting al da se moze placat na ziro racun,i neko da mi pomogne nisam nikad radio oko foruma ne znam ni temu stavit nista nista..i naravno ko mi pomogne il mu platim ili šta vec oce ako vec nece da mi pomogne za dž :D

Game-HR Hosting
Experience Hosting
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

ne kontam jel moram uzimati i ove pakete micro i to npr kod ovog experience ili mi za forum treba da registrujem samo domenu i to placam godisnje??? ja sam uzeo onaj paket micro i domenu ali ne kontam sad kako jel moram obadvoje placati ili mi ne treba onaj paket,molim da neko pojasni http://ch-slike.com/image/swP

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Da, treba ti oboje.. domen je samo "identitet" stranice a taj mikro paket je web prostor gdje ce se nalazit forum.

koja je najbolja kombinacija i najeftinija ovog prostora (paketa) i domene?..i kad uplatim na ovaj ziro racun sto dobijem gdje saljem sliku uplatnice  ::)

edit:ne treba više ništa dobio sam pomoc od 'Maki187' ...hvala
Poslednja Izmena: April 04, 2013, 19:20:24 POSLE PODNE od limpo