[ODRŽAN]| Ultra Gaming RPG | Update v2.4 |

Započeo [UG]Ara, Mart 27, 2013, 14:43:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.


-Želimo da pozdravimo sve članove foruma pre svega, želimo da vam predstavimo novi update na Ultra Gaming RolePlay serveru, radili smo nesto manje od 2 nedelje(sedmice), ima mnogo zanimljivi i novi stvari, da ne odugovlačim uvod ja cu preći na opisivanje update, poÅ¡to je kraj mjeseca želimo da obavjestimo o  update servera na 2.4 verziju.Update ce se odrzati u Subotu (30.03.2013) u 20.00h
____________________________________________________________________________________________________________________
1. Posao Elektičar je premješten na drugo mjesto, gdje igrači mogu da pristupe do električara u što lakšem uslovu, da ne moraju da lutaju po gradu da traže od sada se električar nalazi u blizini spawna. To nije sve, izmjenili smo rute na električaru, sada možete birati koju relaciju želite popravljati, sjedete u električarski kamion utovarite alat u prvoj garaži, zatim pratite mjesta označena na radaru, popravite stubove poslije završene vožnje dobijete svotu zasluženog novca.
2. Dodali smo pri loginu na server da vam se pokazu textdrawovi kako bi bolje upoznali server, na njima piše, koja je verzija skripte, ime servera, adresa foruma, map by, skript by, i ostale informacije o serveru. TextDraw sam sam radio nisam uzimao iz drugi modova niti kopirao neke stvari, nisam bas nesto radio sa textdrawovima pa sam pokusao nesto na svoj nacin da izvedem nista posbno a ne kemijano.
3. Od početka servera je ista mappa policije, pa sam zadužio mapping team da to urede malo, dodali smo nov mappu, mnogo je lijepša od prošle mappe.Nadamo se da če se i vama svidjeti.
4. Isto tako dodana je i mappa kod posla Dostavljac Pice, izmapana picerija isto tako zahvalan sam mapping teamu za tu mapu.


5. Posto su vise ove radio stanice na radiju dotužile igracima, dodao sam nove, imaju i strane ukoliko neko ne sluša Folk ili domacu muziku mogu upaliti sebi neki strani radio.
6. Pošto kao i svaki problemi na serverima dolaze od strane čitera i hakera sa raznim aplikacijama samo da bi narušili i donijeli štetu serveru, uveli smo da igrač ne moze sudjelovati na eventima ukoliko je manji od levela 3. Jer pretežno igrači prvog levela unistavaju evente prave acc da bi to radili.
7. Dodali smo novu mafiju po nazivu Terror Squad Family, njihova lokacija je kod pocetka trke TourUG, to je Meksička banda koja če se baviti prodajom i dilanjem droge i oružja, označeni su svijetlo plavom bojom, njihova vozila su low rideri, mogu učestvovat u warovima pljačkama, otimicama.


8. U informacije vozila smo dodali da li je vozilo registrovano, pošto nije do sada pisalo kada smo uveli Registraciju vozila.
9. Igrači su bili zbunjeni ovom promjenom pa smo vratili sve na staro mjesto, a to je Cable New Network, kao i oglasnik, od sada oglase če te davati na starom mjestu, gdje je bilo i na početku servera.
9. Promijenili smo interijer banke, sada je malo manji interijer od prošlog, unikatan ima sef sve što je potrebno u jednoj gradnskoj banci. Ulaz u banku je na istom mjestu kao i prija, nadamo se da če vam se svidjeti.


10. Dodan je i novi event za zabavu, njegovo ime je TourLV trka počinje u Las Venturasu, kada se trka startuje morate pratiti označena mjesta crvenom bojom po mapi, kružite oko Las Venturasa do ponovnog mjesta odakle ste počeli.
11. Stari burg smo uklonili tj. izbrisali sa mape pomoču removebuildinga, dodali smo novi koji ima dva sprat, ima skroz novi izgled pored njega je i jelka koja ima kugle koje svijetle po noči.
12. Dodali smo jednu jako zanimljivu stvar, a to je sistem petardi. Idete do mjesta pokazano dole na slikama, upisete /kupipetardu, dobijete dijalog u kojem imate petarde razni vrsta koje čete pogledati dole na slici, kada kupite petardu upisete /palipetardu vas igrač če dobiti animaciju /bomb ili plantanje bombe gdje če se stvoriti kao rusak mali koji če napraviti eksploziju.





13. Ukoliko vam je dosadno, nemate šta raditi, dosadno vam je u Los Santosu, Las Ventrurasu i ostalim gradovima, možete otiči u novi grad po nazivu Ultra City taj grad je u izradi i updatovima čemo ubacivati po neku kuču, zgradu i ostale stvari koje trebaju u jednom gradu, lokacija grada je uz more i onda idete preko mosta do tog otoka.


14. Na našem serveru ima neki što vole race utrke, evente i ostale racerske stvari, dodali smo novo mapanu stazu koja ima pit stopove, garaže za popravke, tu mozete doči ukoliko vam se utrkuje, dosadno vam je , da vjezbate driftat, tu vam niko neče smetati dodjete kada hočete i idete kada hočete sa toga mjesta. Mapa je vrhunski izmapana od strane mapping teama.

15. Pošto je server jos u razvijanju, dolaze novi igrači vračaju se statusi pa tako da niko neče uzimati posao Mehaničara, dodali smo garaže po gradu u kojim možete sami sebe servisirati vozila, upisete /popravi dobijete dijalog sa ponudama, da li želite zakrpit samo gume, popravit motor ili čitavo vozilo.


16. Premjestili smo Mehaničarsku radionicu kod Aerodroma, radionica je izmapana na novo isto od strane mapping teama, mnogo je unikatna i zanimljiva, dodana je i benzinska kako bi mehaničari mogli da toče gorivo.

17. Kada je mehaničar kod aerdroma, po RolePlay i stvarnom životu bilo bi dobro da je svaku tehnički pregled kod iskusni Mehaničara, tako smo i mi uradili, pomjerili smo i tehnički pregled kod Mehaničara. Morate se popeti na kanal gdje se vozilo pregledaje, upisati /tehnicki da pregledate vozilo, zatim idete u opstinu na zadnji sprat i upiste /registruj da registrujete vozilo.
18. Dodan je i event Ultra Drift race, mappa je jedna isto od vrhunski na serveru, na unikatan način je izmapana, trka se vozi u krug organizator eventa upisuje broj krugova koji želi da se vozi trka.


19. Sistem vatrometa isto dodat na server, ali ga mogu pokretati samo Head Admini jer toga je razlog što bi se neki pravili nestašni i radili svakake stvari po serveru, postavljali svagdje vatromete i ostalo što ne spada u RolePlay igru.
20. Sistem Lasera na puskama, laser če moči koristiti samo vladine organizacije, policija, csi, granicna policija, mayor. Na laseru mogu birati boje kao što su plava, zuta, roza i ostale svijetle boje.

21. U Novom gradu smo dodali Opstinu, banku, firme, kuce, stanove i stvari koje su potrebne jednom malom gradiču za zivot ljudi.
22. Ubačen je posao Vozač Brodova, lokacija posla je u blizini TrkeUG ili TourUG, na tom poslu imate naredbu /plovidba, dobijete dijalog da odaberete gdje želite voziti brod, postoje 4 rute za voziti možete voziti u Las Venturas, San Fierro, Bay Side i kod HidroElektrane kod one velike brane. Kada dodjete na utovar na vašem brodu če se postaviti paketi i neke stvari, da bi bila voznja zanimljivija i vise RolePlay, da ne vozite robu a nemate ništa na brodu.

23. Od sada igrači na spawnu dobijaju po 1000$ i skin Turiste.
24. Ubačen je jos jedan unikatan posao, do sada koje sam servere gledao taj posao nisu imali, ali nadam se da nam neče niko uzeti ideju za ovaj posao, radi se o poslu BOTANIČAR. Botaničar se nalazi kod kolodvora njihova vozila su Picador i BobCat, svrha posla jeste da pregleda vrtove po gradu i ostalim baštama kod igrača, mjesta gdje treba pregledati bašte dobijate po randomu tj. razne lokacije, neke se mogu i ponoviti zavisi od vas.
25. Pošto je kolodvor poznat po Taxistima i Bus Vozacima, zajedno sa vozačem busa je sada i Taxi Stand. Mnogo je bolje na ovom mjestu radi RolePlay igre.
26. Popravljen je bug sa firmama, one firme koje nisu dobijale zaradu od sada ce dobijati, greska je bila mala od strane nas skriptera, sada je sve popravljeno, nadamo se da vise neče biti problema.
27. Stavljena je nova mappa Opstine dodani kruzni togovi po gradu, uljepsan grad, napravljen parking kod banke, maknuta je ona velika zgrada pa smo dodali tu parking.

28. Ubačen je novi interijer bolnice, u kojem ima i market, sobe za operacije, sobe za odmaranje bolesnika. Bolnica premjestena na drugu lokaciju u blizini gradjevinara, pored bolnice je dodat mappani park.

29. Kod kolodvora velika zgrada je izbrisana tu smo dodali par kuča za igrace, koje ce moči kupiti to su vile, cijene su po 500.000$.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Napomena:Update ce se prosirivat tokom sedmice !
Poslednja Izmena: Mart 31, 2013, 00:01:37 PRE PODNE od [UG]Ara/AeroX
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

Mape se doimaju solidne , mozda vas posjetim !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Hvala , tudimo se , posjeti nas :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996


Hvala :D Posjeti nas :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996


Hvala svima :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

BUMP !
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

[quote author=
 Lozaâ,,¢ link=topic=70673.msg493641#msg493641 date=1364496318]
Odlicno je ovo, meni se svidja bas. Extra sve pohvale.... Moracu uci bar jednom  :)
[/quote]


Hvala, trudimo se kolko mozemo.
Naleti kad mozes :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

BUMP, Update je poceo, server se otkljucaje u 20:00h. Posjetite nas..
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996



Hvala svima :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996