Zakljucajte temu :)

Započeo moosy42o, Mart 17, 2013, 09:30:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Hvala svima koji si barem pokusali da mi pomognu :) :)

Setio sam se da sam uploadovao jos prosle nedelje mod na net da na drugi komp skinem posto sam usb izgubio xD i sada radi

Jos jednom Hvala svima koji su BAREM POKUSALI da mi pomognu  :) :) ;) ;D

Moze LOCK SA BOTE  :D!
Poslednja Izmena: Mart 17, 2013, 14:18:57 POSLE PODNE od Wucha

Negdje si fulao zagradu,daj provjeru da vidim:

{ }
Poslednja Izmena: Mart 17, 2013, 09:37:21 PRE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Sve sto sam ubaciovao za tu proveru samo Undo CTRL+Z i compile i sada ovo -.- a nzm do cega je tacno jer je juce ovako radilo ,a nista nisam dodavao osim toga pa sam obrisao to jer ne radi

Citat: Wucha poslato Mart 17, 2013, 09:41:39 PRE PODNE
Sve sto sam ubaciovao za tu proveru samo Undo CTRL+Z i compile i sada ovo -.- a nzm do cega je tacno jer je juce ovako radilo ,a nista nisam dodavao osim toga pa sam obrisao to jer ne radi

Negdje si sjebao sa zagradom ..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Pa niko ne moze da zna gde si ti sjebo zagrade, vidi sta si zadnje radio
RESPECT :
Vegas & C++

To sto sam radio sam obrisao :) i to sa Undo komandom ( CTRL+Z) gde nemogu nista da izostavim :) Nzm kako sada to da nadjem -.-

Jel to na kraju } ili?

return 1;
} <<---- ova?

Evo vidis sve je super ,nema nigde da fali zagrada

Uradio sam ono sto mi je stjepans rekao i sve su zatvorene  :( A poslednje sto sam radio sam izbrisao (to je onaj sistem za proveru sto ne radi)

Jedino cu onda system restore pa ce da mi povrati ...

Nece ni posle system restore  :(

Sve linije su mi zatvorene... Uradio sam kao sto mi je rekao Stjepans ali i dalje  -.- ?? POmoc