Pomoc oko PC

Započeo Schwarz, Mart 17, 2013, 00:16:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam neki veliki problem so pc tacnije so download kad probam da skinem neka poznatija programa iz neki popoznati web za download nece da mi download evo kako na slici: http://zaslike.com/viewer.php?file=h3z3drjtnh2rgbqzakup.jpg
Reinstalirao sam Windows ali pak isti problem pa ako neko ima neko resenije neka pomaze

jesi probao preko Mozille ili Chroma to skinuti?
Citat: Nikola TeslaNe žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.

Citat: Atomâ,,¢|LG poslato Mart 17, 2013, 00:17:42 PRE PODNE
jesi probao preko Mozille ili Chroma to skinuti?
Ja sam odvaj skinuo Opera i to portable mi je nece onako da je skine a nece ni Mozzila i Chrome

probaj reinstall operu, ako to nece onda potrazi drugi link, a ako ni to nece onda nemam pojma do cega moze biti
Citat: Nikola TeslaNe žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.

Ma nije do opera ja neznam ni kako sam uspeo da skinem Operu to je bila neka sreca.
2 puta sam reinstall Windows ali pak nece pak isti problem

reinstaliro si windows i opet ti nece, mozda ti je do rutera onda...hardware ti ocito nije, onda je software xd...resetiraj ruter i vidi sta ce biti ali svejedno sumnjam da ako ti sve radi ispravno da ti se to dogaÄ'a..

Ne mi pravi probleme na svaki download nego na oni popoznatih programe kao Chrome i slicno, evo sad sam skinuo Winrar i nije mi pravilo probleme

mozda imas neku zastitu, provjeri postavke

Nemam instalirano antivirus a i firewall mi je iskjucen

upali firewall, tebi moze virus da ti se najavi na ulazu i nebi ga skuzio :P

Probaj naći direktorij skidanja i prati što se dogodi sa fajlom.

Citat: Atomâ,,¢|LG poslato Mart 17, 2013, 00:53:35 PRE PODNE
upali firewall, tebi moze virus da ti se najavi na ulazu i nebi ga skuzio :P

Probao sam i sa iskjucen i sa upalen ali pak isto

a neznam onda.. .  ::)
nazovi sluzbu za korisnike pa pitaj

Ovako imao sam isti problem
Imas virus u sistemu (marwale)
ovako sam ja to rijesio
skenirao sam s www.malwarebytes. org (on ce ti se skinuti 100%)
i pronasao mi je 5 marwala
onda sam ih izbrisao i
instalirao antivirus (moja preporuka ti je AVAST)
i skenirao full (naravno obrisao sve sto je nasao avast)
restartovao komp i sad radi sve  :)