[pomoc]Kako bi vi ovo napravili

Započeo Ricardo Rich, Mart 12, 2013, 21:15:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:mod od 0
Detaljan opis problema:ovako,poceo sam radit sa ocmd a sad bi se prebacio na zcmd pa me zanima kako bi vi ovo skriptali.Ovo je trenutno u ocmd a ja bi da mi vi napisete kako bi bi iskriptali u zcmd.Naci kao da radite sebi i kao da toga nema,od pocetka to prakticki.PLZ HELP
Dio skripte:
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
	if(strcmp(cmdtext, "/pgsf",true)==0)
	{
	    if(isPlayerAnAdmin(playerid,1))
	    {
   	 		SetPlayerPos(playerid,2490.7571,-1667.2301,13.3438);
	    	SendClientMessage(playerid,0xFFFF00FF,"Teleportirali ste su u podrucje Grove Street Family bande");
			return 1;
		}
		SendClientMessage(playerid,CRVENA,"Ne mozete koristiti Port komandu.Samo Admini mogu koristiti Port komandu.");
		return 1;
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CMD:pgsf(playerid, params[]) // samo sam ovo zamijenio i nisam nista dodao jer nema ni string niti ista ;)
	{
	    {
	    	SendClientMessage(playerid,0xFFFF00FF,"Teleportirali ste su u podrucje Grove Street Family bande");
			return 1;
		}
		SendClientMessage(playerid,CRVENA,"Ne mozete koristiti Port komandu.Samo Admini mogu koristiti Port komandu.");
		return 1;
	}

[quote author=[X]Low link=topic=69980.msg487744#msg487744 date=1363120071]
CMD:pgsf(playerid, params[]) // samo sam ovo zamijenio i nisam nista dodao jer nema ni string niti ista ;)
	{
	    {
			return 1;
		}
		return 1;
	}

[/quote]
failas malo i moze se to skratit..

CMD:pgsf(playerid, params[])
{
      if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Samo admini");
      return 1;
}

Ne skupljaj si postove, dao sam mu tocnu komandu.. nije vazno jel skraceno ili nije. vazno je da radi!

Nikola ta komanda koju si dao je u strcmp, a ne u ocmd,ako oces mogu ti ja prebacit komande u zcmd ako ih nemas puno,samo za pare :P
Možete mi dirati sve osim sestre, nju jedino ja smijem maltretirati! :D

napravio sam jucer,sve radi  ;)
ermine,kad dodem kuci poslat cu ti sta sam stavio,ali ovo dole netreba

#undef true
#undef false
#define true 0
#define false 1

kakve pare,necu nista skuzio sam

Citat: Nikola GRocezen poslato Mart 13, 2013, 13:03:02 POSLE PODNE
napravio sam jucer,sve radi  ;)
ermine,kad dodem kuci poslat cu ti sta sam stavio,ali ovo dole netreba

#undef true