[POMOC]U vezi dialoga

Započeo ChampaWasTaken, Mart 11, 2013, 09:30:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0
Detaljan opis problema: pa vako ubacio sam da kad se dobije admin da igracu i adminu izbaci dialog sa informacijama o tome i nista nema errora ali kad udjem ingame i dam sebi admina izbaci mi dialog i nepise npr ime i vrijeme nego %s i %d
Dio skripte:
Evo ta 2 dialoga i newovi
new odabir[20], id, kolicina;
	new h,mi = gettime(h,mi);
ShowPlayerDialog(id, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", "{00C0FF}* Postavljen vam je Admin level {FFFFFF}%d\n{00C0FF}Admin koji vam je postavio admina: {FFFFFF}%s\n{00C0FF}Tacno vrijeme %d:%d:{FFFFFF}", "Uredu", "",kolicina,GetName(playerid),h,mi);
ShowPlayerDialog(playerid, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", "{00C0FF}Postavili ste: {FFFFFF}%s {00C0FF}\nAdmin level: %d\nTacno vrijeme: %d:%d", "Uredu", "",GetName(id), kolicina,h,mi);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Daj i funkciju GetName() i gettime()
Mnogi me znaju, a mnogi misle da znaju.

Ovako preko stringa:

format(string, sizeof(string), "{Postavljen vam je Admin level {FFFFFF}%d\n{00C0FF}Admin koji vam je postavio admina: {FFFFFF}%s\n{00C0FF}Tacno vrijeme %d:%d:{FFFFFF}", kolicina,GetName(playerid),h,mi);
ShowPlayerDialog(id, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", " string ", "Uredu", "");

format(string, sizeof(string), "{Postavljen vam je Admin level {FFFFFF}%d\n{00C0FF}Admin koji vam je postavio admina: {FFFFFF}%s\n{00C0FF}Tacno vrijeme %d:%d:{FFFFFF}", GetName(id), kolicina,h,mi);
ShowPlayerDialog(playerid, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", " string ", "Uredu", "");
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Citat: FlasH poslato Mart 11, 2013, 16:08:10 POSLE PODNE
Ovako preko stringa:

format(string, sizeof(string), "{Postavljen vam je Admin level {FFFFFF}%d\n{00C0FF}Admin koji vam je postavio admina: {FFFFFF}%s\n{00C0FF}Tacno vrijeme %d:%d:{FFFFFF}", kolicina,GetName(playerid),h,mi);
ShowPlayerDialog(id, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", " string ", "Uredu", "");

format(string, sizeof(string), "{Postavljen vam je Admin level {FFFFFF}%d\n{00C0FF}Admin koji vam je postavio admina: {FFFFFF}%s\n{00C0FF}Tacno vrijeme %d:%d:{FFFFFF}", GetName(id), kolicina,h,mi);
ShowPlayerDialog(playerid, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", " string ", "Uredu", "");

Izbaci mi dialog samo pise string

a evo funkcije

stock GetName(playerid)
{
	new pName[MAX_PLAYER_NAME];
	GetPlayerName(playerid, pName, MAX_PLAYER_NAME);
	strreplace(pName, '_', ' ');
	return pName;
}

(nema funkcije gettime to je samp func)
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Citat: FlasH poslato Mart 11, 2013, 16:08:10 POSLE PODNE
Ovako preko stringa:

Oprosti,krivo sam napisao.Ovako probaj:

new odabir[20], id, kolicina,string[128];

ShowPlayerDialog(id, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", string , "Uredu", "");

ShowPlayerDialog(playerid, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", string, "Uredu", "");
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

eo tacno mi ovako izbaci :(
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

new odabir[20], id, kolicina,string[128], adminname[64];
GetPlayerName(playerid,adminname,sizeof(adminname));

format(string, sizeof(string), "Postavljen vam je Admin level {FFFFFF}%d\n{00C0FF}Admin koji vam je postavio admina: {FFFFFF}%s\n{00C0FF}Tacno vrijeme %d:%d:{FFFFFF}", kolicina,adminname,h,mi);
ShowPlayerDialog(id, 1231, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "OBAVIJEST", string , "Uredu", "");

Probaj ovako ako ti ispose ime

Ne može tako raditi ovako napravi:

new sat,minut;
gettime(sat,minut);
new victimname[MAX_PLAYER_NAME], adminname[MAX_PLAYER_NAME], admlvl, id,string[128];
format(string, sizeof(string), "Administrator %s ti je postavio,\nAdmin Level na %i\nVrijeme: %d:%d",adminname,admlvl,sat,minut);

Citat: FlasH poslato Mart 12, 2013, 15:28:24 POSLE PODNE
Ne može tako raditi ovako napravi:

new sat,minut;
gettime(sat,minut);
new victimname[MAX_PLAYER_NAME], adminname[MAX_PLAYER_NAME], admlvl, id,string[128];
format(string, sizeof(string), "Administrator %s ti je postavio,\nAdmin Level na %i\nVrijeme: %d:%d",adminname,admlvl,sat,minut);

al mu svakako treba GetPlayerName(playerid,adminname,sizeof(adminname)); jer inace nece dobiti ime...

Po ovom zadnjem kodu, treba ic' ovak':
new sat,minut;
gettime(sat,minut);
GetPlayerName(playerid, adminname, MAX_PLAYER_NAME);

Last nick: Paradox

kolko ja vidim ovo je prokuplje mod,barem mi se cini tako

Citat: Nikola GRocezen poslato Mart 12, 2013, 21:01:08 POSLE PODNE
kolko ja vidim ovo je prokuplje mod,barem mi se cini tako
Da uzeo sam neke sisteme iz toga moda(jer su dobri ili me podsjećaju na jedan server)
Al nebitno sad to...
Edit joey probat cu ovo sutra posto sad nemam comp-a xD
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta