[Pomoc] Greedy House System?

Započeo Maksi, Mart 09, 2013, 19:29:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: FS Greedy House System
Detaljan opis problema: ovako ubacio sam FS House System onaj http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=56259.0 verzija 0.3 i sad ima nekih bugova,kad napravim kucu i stisnem "F" da udjem u nju ono me baci negde na neku njivu..kako to da promenem da me stavi u enterijer kuce nije bitno koji sta nego da udje kao u kucu a ne da me baci u njivu neku...i jos jedan problem je spawn odaberem spawn u kuci ono posle reloga ili posle killa me stavi u bazu od org u kojoj sam ili ako nisam u org portuje me na aerodrom na spawn...?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ovo za spawn ti je tako namjesteno u modu pa te zato spawna a za tu njivu isto je nes u modu

MARIO WLSECO • KUCNI SERVER • SMECAR

mislis modu gm ili u modu od FS? u gm ne verujem jer je tamo radio taj spawn samo mi se nije svideo pa sam ubacio ovaj FS i sad sam to obrisao i ubacio ovo ja mislim da je do ovoga do FS ne do moda...samo nzm sta? :D

U Filescritpi imas ako udjes u kucu onda te spawna na odredjeno mesto. e sad taj spawn je podesen na njivu. njega moras da promenis
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

BIG RESPECT David A.k.A Sabljak

a kako ja da znam kako se to tacno zove dal su to neke koordinate sta..nzm pocetnik sam u ovom skriptanju i trudim se mnogo pa ne znam bas dosta...?

O cemu vi djaba ga zbunjujete !

To ti je interijer namjesten na 0.!
Izbaci te na Farmi !

Jel tako *

A sto se tice popravka, udjes u pawno, otvoris mod i nadjes setplayerpos i imas kordinate njih ostavi ! Slijedece sto radis jest nadjes
SetPlayerInterior( playerid, 6 ); /// provjeris jel ti interier namjesten na zeljeni ID
Ovo gore sto ti je ID 6 to ti je id interijera ID 0 ! Je exterijer!
Najvjerovatnije ti je tu ID 0 !
SetPlayerInterior( playerid, 0); // ako ti je ovako na cmd za ulaz u kucu tu stavis ID stana mjesto 0 !
Interier id pronalazis na Google kucas Interier ID samp !!

-ustvari nediraj nista sada cu ja otici skinut Skriptu pa cu provjeriti u cemu je problmem!

PA SVE JE U REDU SA SKRIPTOM !
NADJI OVO I VIDID JEL TI OVAKO POSTAVLJENO!

YCMD:kreirajkucu(playerid, params[],help)
{
#pragma unused help
if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,"[HS] "CRVENA"Nemate ovlastenje za koriscenje ove komande!");
new idkuce,vrsta,level,cena,Float:X,Float:Y,Float:Z,fkuce[80],string[400]; GetPlayerPos(playerid,X,Y,Z);
if(sscanf(params, "iiii",idkuce,vrsta,level,cena)) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"HS | "SIVA"/kreirajkucu [ID] [Vrsta] [Level] [Cena]");
    if(idkuce >= MAX_KUCA) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"HS | "SIVA"Maximum kuca je ogranicen ne mozes koristiti taj ID!");
format(fkuce, sizeof(fkuce), KUCE_FILE, idkuce);
if(fexist(fkuce)) return SCM(playerid,-1, "HS | "SPLAVA"ID te kuce vec postoji!");
if(vrsta == 0) // MALA KUCA
{
        KucaInfo[idkuce][kIzlazX] = 223.043991;
    KucaInfo[idkuce][kIzlazY] = 1289.259888;
    KucaInfo[idkuce][kIzlazZ] = 1082.199951;
    KucaInfo[idkuce][kInt] = 1;
    strmid(KucaInfo[idkuce][kVrsta],"Mala Kuca",0,strlen("Mala Kuca"),255);
    KucaInfo[idkuce][kPromenaIntKuce] = 1;
}
else if(vrsta == 1) // SREDNJA KUCA
{
        KucaInfo[idkuce][kIzlazX] = 225.756989;
    KucaInfo[idkuce][kIzlazY] = 1240.000000;
    KucaInfo[idkuce][kIzlazZ] = 1082.149902;
    KucaInfo[idkuce][kInt] = 2;
    strmid(KucaInfo[idkuce][kVrsta],"Srednja Kuca",0,strlen("Srednja Kuca"),255);
    KucaInfo[idkuce][kPromenaIntKuce] = 2;
}
else if(vrsta == 2) // VELIKA KUCA
{
        KucaInfo[idkuce][kIzlazX] = 235.508994;
    KucaInfo[idkuce][kIzlazY] = 1189.169897;
    KucaInfo[idkuce][kIzlazZ] = 1080.339966;
    KucaInfo[idkuce][kInt] = 3;
    strmid(KucaInfo[idkuce][kVrsta],"Velika Kuca",0,strlen("Velika Kuca"),255);
    KucaInfo[idkuce][kPromenaIntKuce] = 3;
}
KucaInfo[idkuce][kCena] = cena; KucaInfo[idkuce][kLevel] = level; KucaInfo[idkuce][kUlazX] = X; KucaInfo[idkuce][kSkin] = -1;
    KucaInfo[idkuce][kUlazY] = Y; KucaInfo[idkuce][kUlazZ] = Z; KucaInfo[idkuce][kProveraVlasnika] = 0; KucaInfo[idkuce][kHeal] = 0;
    KucaInfo[idkuce][kNovac] = 0; KucaInfo[idkuce][kZatvoreno] = 1; KucaInfo[idkuce][kVW] = idkuce; KucaInfo[idkuce][kZvono] = 0;
    KucaInfo[idkuce][kOruzije] = -1; KucaInfo[idkuce][kMunicija] = 0; KucaInfo[idkuce][kRent] = 0;
    strmid(KucaInfo[idkuce][kVlasnik],"Niko",0,strlen("Niko"),255); strmid(KucaInfo[idkuce][kIme],"Default",0,strlen("Default"),255);
    format(string,sizeof(string),""ZELENA"Kuca na Prodaju!\nVrsta: "BELA"%s\n"ZELENA"Cena: "BELA"%d\n"ZELENA"Level: "BELA"%d\n"ZELENA"ID Kuce: "BELA"%d\n"ZELENA"Za kupovinu /kupikucu",KucaInfo[idkuce][kVrsta],KucaInfo[idkuce][kCena],KucaInfo[idkuce][kLevel],idkuce);
    KucaLabel[idkuce] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,X,Y,Z,25,0,1);
    KucaPickup[idkuce] = CreatePickup(1273, 1, KucaInfo[idkuce][kUlazX], KucaInfo[idkuce][kUlazY], KucaInfo[idkuce][kUlazZ]);
SCM(playerid,-1,""SIVA"Kuca je uspesno kreirana!"); SacuvajKucu(idkuce);
return 1;
}

A JEL TI SE POJAVILO DA SADA KADA ZELIS DA KREIRAS 2 KUCU DA PISE TAJ ID VEC POSTOJI AKO JEST IDI U SCRIPTFILE KUCE I UDJES I IZBRISES SVE KUCE I ONDA RADIS !

jesi siguran da imas sve includove ?
Poslednja Izmena: Mart 10, 2013, 00:21:15 PRE PODNE od 007Bond