House Music

Započeo Casso [ Jancezz ], Mart 02, 2013, 20:43:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav drustvo..
Ja iznenada poceo da se bavim DJ-ingom :) Danas sam napravio prvi mix u Virtual DJ programu, neznam po meni je veoma dobro za pocetak, molim vas odslusajte muziku, komentirajte, lajkujte ^_^ i postavite kritike ili pohvale :D Hvala..   :-\ P.S i Suskrajbujte moj kanal ;)

House Music - DJ Jancezz : http://www.youtube.com/watch?v=w9Pe8Sjn9UQ&feature=youtu.be

Hmm. Time sam se prije bavio , pocetak ti je dobar, i onda kad pocinje se povecavati ton , onda , si to super izveo !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: TIR .ılllı. poslato Mart 02, 2013, 20:44:24 POSLE PODNE
Hmm. Time sam se prije bavio , pocetak ti je dobar, i onda kad pocinje se povecavati ton , onda , si to super izveo !

Hvala ;)

Kao sto sam ti rekao na skypu vec, odlicno uradjeno, iako ovakve stvari neslusam, ovo je jedna retka stvar koju sam odslusao do kraja :D
Poslednja Izmena: Mart 02, 2013, 21:22:12 POSLE PODNE od [BR]Maki187

ado97

SviÄ'a mi se,napravi joÅ¡ neke mixove :)

[quote author=
Maki187 link=topic=69420.msg483664#msg483664 date=1362255710]
Kao sto sam ti rekao na skypu vec, odlicno uradjeno, iako ovakve stvari neslusam, ovo je jedna retka stvar koju sam odslusao do kraja :D
[/quote]

Hvala, ti si Maki legenda ;)

Citat: elemeNtaL poslato Mart 02, 2013, 21:33:39 POSLE PODNE
SviÄ'a mi se,napravi joÅ¡ neke mixove :)

Hvala, pousacu raditi sto vise :) Sada sam poceo polako ;)

Citat: [NC]Castillo_Vega poslato Mart 02, 2013, 21:37:23 POSLE PODNE
Fino, moj predlog, koristi template-ove za pocetak :D :)

Hvala :) kakve template-ove ? :D

EDIT : Zna neko zasto mi se nedodaju pregledi gore u desnom uglu a suscrajberi se dodaju?
Poslednja Izmena: Mart 02, 2013, 23:35:01 POSLE PODNE od Casso [ Jancezz ]

Ne gotivim house/tehno muziku neÅ¡to. Žalosno, ali istinito je to da se danas svako usuÄ'uje nazvati DJ-om. Naravno, ne govorim za tebe ti si ipak početnik, mix ti je dobar. Mislim viÅ¡e na danaÅ¡nje tzv. DJ-eve čije su pjesme ispeglane i napucane u kompjuterskim programima, auto tune, dirty sound, electro sound itd. Neki znaju, kako je to zvučalo 80-tih i 90-tih godina u hip hop muzici...To su po meni pravi DJ-evi. Å to je najgore ovo electro sranje se počelo masovno pojavljivati i u hip hopu, samo ne znam kako se takve grupe i pojedinci mogu i dalje nazivati reperima.   

Citat: Ferroviere poslato Mart 04, 2013, 01:56:38 PRE PODNE
DJ-eve čije su pjesme ispeglane i napucane u kompjuterskim programima, auto tune, dirty sound, electro sound itd.
Jok koristice Traktorsku nano dormeo tehonlogiju.

Ne gubi se. Ok je dodavati Auto Tune na mix i to, ali kada neko snima pesmu i tu raditi sa auto tune kako bi dobio neku boju glasa... to je vec sranje.

Napisao sam ti bio i na FB , super je i kad ce novi mix ? :@  ;D

Netrebaju meni tu neke price :D Kazes DOBRO / LOSE i to je to :)

Citat: αησηумσÏ...Ñ• poslato Mart 06, 2013, 06:33:12 PRE PODNE
Napisao sam ti bio i na FB , super je i kad ce novi mix ? :@  ;D

Hvala Mladene :)