[TUT] Da li zelite da ubacite gamemode na Gamepanel ? onda otvori :D

Započeo Nikola GRocezen, Januar 27, 2013, 13:34:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako ubaciti GameMode na GamePanel

Ovako na pocetku tut-a bi rekao samo da radim tut zbog svih onih koji neznaju ubaciti GameMode :D
Pa pocnimo za pocetak vam treba da platite hoste naravno :D.
Onda kada otvorite svoj hoste (KGB,CLICK-HOSTING...).
Onda ce te vidjeti web ftp tu uzmite podatke
hostename: (IP ADRESA SERVERA BEZ PORTA 7777,ili koji je vec)  primjer "105.32.245.129"
Username: (to nije username vas email sto ulazite na hoste,nego username primjer "srv_30_15"
Password: primjer "ch25wu5s"
Port : 21 (21 je kod sviju posto je to za FTP)

Sada otvorite FillaZilla i prepisete podatke onda otvorite program dje ste spasili Game Mode preko fillazilla se otvara imate desni dio je da trazite mod vas racunar a desno je vas server :D.Onda kada vam se otvorio vas server na FTP onda izbrisite sljedece programe (Dole link za download FillaZilla :D)
1.Filterscripts (Skripte)
2.Gamemodes (vas game mode)
3.Include (inkludovi)
4.Includes (slicno inkludovima :D)
5.Plugins (plugini kao streamer,audio,sscanf)
6.Npcmodes (vozila ne diraj :D)
7.Pawno (program za skriptanje)
8.Scriptfiles (iskriptane kuce,bizovi,firme,vikendice,korisnici,paswordi...
Kada ste to izbrisali to je potrajalo 2-3 minute :P
sada iste te programe iz tog zeljenog moda prebacite na server :D
nista drugo samo foldere sacekajte 5-10 minuta da se prebaci kada se prebaci
idite na .cfg servera i otvorite my computer (ili dje vam je GameMode) i otvorite od istog tog moda .cfg
i prepisite samo (plugins,filescripts,gamemode,hostename)
Kada ste uradili pluginsi moraju imati streamer !!,filescripts sto znaci da neke skripte bez tog oznacivanje ne mogu raditi.
GAMEMODE IME MORA BITI ISTO KAO STO VAM JE U PROGRAMU GAMEMODE NA SERVERU!!!
Sada idite startajte vas server pisat ce unknown ZADNJI KORAK
opet odete na .cfg servera i na samo streamer dodate .so Primjer (streamer.so) i idite restartovati server ako neki mod nema streamer bezveze se zamarate nadjite neki koji ima sve.To je bio krati tutorial ako nekome nije jasno neka me add na skype amar.zuga41 ili na facebook http://www.facebook.com/amar.zuga.9 .Nadam se da sam pomogao :D Download link za fillazilla http://filezilla-project.org/
Jedna slika govori 1000 rijeci http://www.zaslike.com/viewer.php?file=85vpajwuzquu9x8y0ydt.png  ;D  ;D

OCJENITE MOJ TRUD 0-10
Poslednja Izmena: Januar 27, 2013, 20:58:07 POSLE PODNE od Kaja_Monst3r
Motocross is life!
Mapam,skriptam.Pomazem vlasnicima.Ako imate igrace mozemo se dogovoriti za spajanje.(Ali morate nesto znati raditi):)

Fino =D jos da si nesto i slikica ubacio za pocetnike..
al sve u svemu fino
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

Upravo slikam da doredim :D znam da im je tesko.Samo imam gramaticki gresaka brzo sam pisao izvinjavam se svima :D
Motocross is life!
Mapam,skriptam.Pomazem vlasnicima.Ako imate igrace mozemo se dogovoriti za spajanje.(Ali morate nesto znati raditi):)

Hvala  8) 8)
[/font][/size]
Motocross is life!

Hvala svima,objavio sam ovaj TuT jer koliko god da ima ovih tutova ljudi nezz ubacit mod :((
Motocross is life!

SVE OVAKO URADIM I UDJEM U SAMP PREPISEM IP TAMO I SAMO PISEE RETRIVING INFOOO I NECE DA RADI SERVER,A RADI I HOSTING I SVE !?!?!