[Pomoc] Map change,spawn player

Započeo Rossâ„¢ =], Februar 25, 2013, 12:38:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Ovako,stavio sam MAP tajmer,znaci kad istekne 5 minuta,da me baci u drugu mapu,to valja,e sad meni treba ovako ja imam na serveru 2 tima (American,German) i sad bi ja kad se mapa promjeni da Germanci imaju svoj spawn,a Ameri svoj. Ako me kužite šta oću reć.
Dio skripte:
To je taj dio,sad meni treba nekako da se ubaci SetPlayerPos za amerikance svoj,i za germance svoj,i tako na obje mape,to je taki princip
public OnPlayerSpawn(playerid)                    // OnPlayerSpawn Callback
{
    switch ( MapChange  ) {                       // you must have a case for the mapchange to get the list going
        case 0:                                   // MapChange1 this is the part for MapChange = 0; Which basically starts of the first MapChangein the list
        {
            SetPlayerPos(playerid, X,Y,Z);        // XYZ Co-rds of the first map
            SetPlayerFacingAngle(playerid,0.0);   // Facing Angle of the first map
        }
        case 1:                                   // MapChange2 same settings on top
        {
            SetPlayerPos(playerid, X,Y,Z);
            SetPlayerFacingAngle(playerid,0.0);
        }
        case 2:                                   // blah blah next MapChangestuff here
        {

}
    }
    return 1;
}

Ovo su moje varijable za 2 tima,sad meni treba da na osnovu njih da mi neko pokaze kako da ja sad Amerikance i Germance odvojim,da se ne spavnaju zajedno na jedno mjesto,nego svako na svoju stranu na svakoj mapi..

if(gTeam[playerid] == American) {
		SetPlayerPos(playerid,-1023.2364,-928.7629,129.2126);
		SetPlayerTeam(playerid, 0);
 		new string[128],name1[24];
  		GetPlayerName(playerid,name1,sizeof(name1));
  		format(string,sizeof(string),"~g~%s[ID:%i]~w~Team: American",name1,playerid);
		SendXMessage(playerid, string);
	    }
	if(gTeam[playerid] == German)
	{
        SetPlayerPos(playerid,-1181.3069,-1048.8231,129.2188);
		new string[128],name1[24];
  		GetPlayerName(playerid,name1,sizeof(name1));
  		format(string,sizeof(string),"~p~%s[ID:%i]~w~Team: German",name1,playerid);
		SendXMessage(playerid, string);

SetPlayerTeam(playerid, 1);
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):