Samsung Galaxy Tablet

Započeo [JB:RP]Esse, Februar 14, 2013, 11:43:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle ako kupit tablet i u njega stavim eronet sim carticu i na svojoj kartici od eroneta imam besplatan internet hocu li moci na tabletu ici na internet besplatno???

pa naravno da da ako imas aktiviran internet paket mozes surfat preko tableta "besplatno"

CitatJa ti preporucam nemoj Galaxy TAB frend ga kupio ima mozda 1,5mjesec sav lagga , aplikacije se ucitavaju 5min -.- . Ja imam Ipad i pree zadovolajn sam.

Ovisi kojih performanci uzme ak uzme nesta slabasno stekat ce isto ko i ipad...Skuplje = bolje i brze sta god uzo uzo ipad ili tab ak su procesori i ram memorija ista isti drek ce bit i jedan i drugi...

Citat: [DV]Mr.Rexy poslato Februar 16, 2013, 14:33:18 POSLE PODNE
Citat: |W|SoaD123 poslato Februar 16, 2013, 11:56:31 PRE PODNE
CitatJa ti preporucam nemoj Galaxy TAB frend ga kupio ima mozda 1,5mjesec sav lagga , aplikacije se ucitavaju 5min -.- . Ja imam Ipad i pree zadovolajn sam.

Ovisi kojih performanci uzme ak uzme nesta slabasno stekat ce isto ko i ipad...Skuplje = bolje i brze sta god uzo uzo ipad ili tab ak su procesori i ram memorija ista isti drek ce bit i jedan i drugi...

Ma Ipad for the win!

But ANDROID rules :D

Problem sto laga je neka greska nastala na samom sistemu, najbolje je uraditi reinstalaciju sistema ili update posotjeci pa videti na cemu si.