[Pomoc]Acc postoji vec O.o SAMO ISKUSNI

Započeo SpawneR., Februar 04, 2013, 19:54:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0
Detaljan opis problema: Upalim ti ja serve hostan i udjemo sa novim accovima ja i moj staff , kad ono nam kaze da vec imamo acc i ukucamo bilo koju sifru i mi udjemo.. Znaci nema register pa ono pol,godine,email nista odma login? O.o
Dio skripte: Sta vam treba?

Citat: kristijan250 poslato Februar 04, 2013, 19:59:49 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Februar 04, 2013, 19:54:14 POSLE PODNE
Detaljan opis problema: Upalim ti ja serve hostan i udjemo sa novim accovima ja i moj staff , kad ono nam kaze da vec imamo acc i ukucamo bilo koju sifru i mi udjemo.. Znaci nema register pa ono pol,godine,email nista odma login? O.o
Pa postaj taj kod tu za registraciju da vidimo nisam ja vidovit

http://pastebin.com/x3LBBFz9

Citat: kristijan250 poslato Februar 04, 2013, 20:12:31 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Februar 04, 2013, 20:03:49 POSLE PODNE
Citat: kristijan250 poslato Februar 04, 2013, 19:59:49 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Februar 04, 2013, 19:54:14 POSLE PODNE
Pa postaj taj kod tu za registraciju da vidimo nisam ja vidovit

http://pastebin.com/x3LBBFz9
Ovo ti je dobro daj ono za login

Jel citas ti?!! Kod registracije jebe jebem mu ja mater :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Blaeks

*

Madmen

kristijan aj ne lupetaj kad ne znas!

najverovatnije imas problem cuvanja, sve varijable koje radis resetiras pod onplayerconnect, najverovatnije je do toga, i password ucitavaj bez udb_hasha nego uz string :)

Blaeks

*

Madmen

Citat: SpawneR. poslato Februar 04, 2013, 20:15:50 POSLE PODNE
Sve je potpuno korektno..
cisto sumnjam da jeste, restetiraj sve varijable iz enuma pod onplayerconnect, ako ne koristis pvarove, i onda svakako stavi pod onplayerconnect dialoge, pod onplayerdialog stavis iscitavanje dialoga uz iscitavanje podataka, i jednostavno to mora da radi :)

Macko , do FS-a je bilo :D Ja sam bot kad sam pravio sistem na sistem stavio reg/log i onda se to s' oprostenjem pojebalo i onda je meni skakalo po ganglijama pa sam onda ja hteo da polomim komp ali sve je proslo u najboljem redu :D Kristijane cenim sto si hteo da pomognes ali mislim da je u pitanju bilo skupljanje postova ! Bleaks ja sam be spawner ja uvek radim precizno  :D

Blaeks

*

Madmen

hhaa, a gde sam ja mogao znati do cega je :D, lock