Pomoć (problem sa grafikom)

Započeo Dario x707x, Januar 29, 2013, 01:04:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Bok ekipo.... imam problem sa grafikom. (nadam se da sam na dobro mjesto stavio temu,ak nisam ispričavam se)
Radi se o sljedećem:

Kad sam instalirao igru radila je super i grafika i sve (GTA San Andreas). I onda sam poskidao s interneta nadopune sa autima i otkako sam njih usnimio u igru jednostavno mi grafika poludjela. Nestaju mi objekti,ceste i okolina. Nekad radi ok,pa onda opet nestaje i tako u nedogled.  Jel netko zna zaÅ¡to se to dogaÄ'a i jel ima rijeÅ¡enje za to...
Taman kad sam si ubacio u igru aute koji su mi manje-više najdraži...tad je nastala zbrka sa grafikom.

PokuÅ¡ao sam obrisati igru i sve ponovo ispočetka da vidim jel će se opet ista stvar dogaÄ'ati..i naravno opet sve isto.
Prvi put sam usnimio oko 60 auta a drugi put jedva 10 i ista stvar se deÅ¡ava.  Uglavnom kompjuter i grafička su super.

Ako netko zna rjeÅ¡enje za to...bit ću mu jako zahvalan....  Hvala unaprijed!
Poslednja Izmena: Januar 29, 2013, 01:07:19 PRE PODNE od Dario x707x

E da i zaboravio sam reć....radi se o GTA San Andreas-u   ;)

To ti je do modova, jebiga neki su sjebani i imaju neke bugove. Najbolje ti je da koristiš program GGMM sa GTA Garage sajta. Znam iz iskustva jer i meni se to dešavalo. I savjetujem ti da ne stavljaš baš toliko modova za vozila jer stvaraju lag. Uglavnom, iako instaliraš modove uvijek napravi backup i ako ti se to dešava samo povrati default vozilo/a. Tako da ti je to vjerovatno do tih modova.

Napravi backup,stavi antianalising na 3 i iskljuci widescreen bar je meni pomoglo u tom slucaju.

Ako ne pomogne sta su rekli gore, skini Revouninstaler, obrisi sa njim Gta san andreas, on ce obrisati sve fjalove od instalacije, posle instlairaj ponovo gta sa ali ne ubacuj modove.

Ako si izmjenio gotovo sve modove, onda ti je to praktički "normalno"..

Hvala puno ekipo svima vama.... budem se probao pozabaviti s vaÅ¡im prijedlozima čim uhvatim vremena...  Lijep vam pozdrav!