[Tut] Kako napraviti textdraw

Započeo David003, Avgust 15, 2012, 17:50:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo je moj prvi tutorial i prilicno je jednostavan,kako napraviti textdraw  ;)

--> Prvo skinite Textdraw Editor 1.0

--> Link: http://www.solidfiles.com/d/1503/

--> Zatim kada ste skinuli otidite u svoj GM i ubacite ga pod filterscripts (znaci Textdraw Editor 1.0 ubacite u filterscripts folder)

--> Zatim u vasem GM-u otidite u Server.cfg pa pod filterscripts ubacite Textdraw Editor 1.0 (Znaci napisite Textdraw Editor 1.0)

--> Kada ste to napravili pokrenite server i napisite u igri /text
--> Kada ste to napisali otvorit ce vam se ovakav dialog

--> Zatim odaberete New Project i zatim upisete kako zelite da vam se zove Textdraw
--> Kada ste to napravili otvorit ce vam se ovakav dialog

--> Zatim kliknite na Create New Textdraw i onda ce vam se ispod pojaviti textdraw kao na ovoj slici

--> Zatim kliknite na njega i tamo dobite opcije za radenje textdrawa i tamo ga napravite
--> Kada ste napravili Textdraw i zelite jos jedan samo opet kliknite na Create New Textdraw
--> Kada ste kodovi sa radenjem Textdrawa samo kliknite na " Canel " dolje u kutu
--> Zatim kliknite na Export Project pa tamo odaberete dali zelite Textdraw u obliku FS-a ili obican
--> Kada ste to napravili otidite u vas GM pa pod scriptfiles i tamo cete naci svoj Textdraw
--> Zatim otvorite pawno od svojeg GM-a pa na vrh dodajte

new Vaseimetextdrawa;

Pa pod public OnGameModeInit() stavite svoj textdraw sto ste ga dobili u scriptfiles

Eto to je to ako ima kakvih greski recite pa cu ispravit,zurio sam se
Nadam se da sam pomogao nekima :)

Samo da vam kazem slucajno sam pomjesao drugu i prvu sliku,druga slika ide pod prvu a prva slika pod drugu!
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2012, 17:52:54 POSLE PODNE od Izvanzemaljac

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Hvala  :)

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Ja kada napisem /text pise mi server: uncnow command