[POMOC]Kako da ubacim GM na GP

Započeo Davor Pernjek, Januar 28, 2013, 20:46:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Davor Pernjek

Imam KGB hosting i uplodam GM,neradi i kazu mi da trebam nesto preko linuxa jer oni imaju linux servere.Kako da to uplodam da radi?

I ja imam takav problem isto,sta god da ubacim nece da radi
PRODAJEM ORIGINAL NL MOD S BAZOM,MOD JE EXTRA,NEMA BUGOVA! OZBILJAN SAM,KO JE ZAINTERESOVAN NEK SE JAVI NA SKYPE Slobodan 639 ILI FACEBOOK https://www.facebook.com/bobo.marinu ,NAJBOLJE BI BILO NA FB AL KAKO HOCETE.

Davor Pernjek

Ja im kazem da mi bolje objasne a oni zatvore ticket,zna netko kako da to uplodam?

Davor Pernjek

Davor Pernjek

U mapi imam i .so i .dll nastavke od stremera i sscnafa,treba li izbrisat ove sa nastavkom .dll?

Nemoj brisati te sa nastavkom .dll ....
Na kraju u server.cfg trebas imati bind IP (samo IP ne port) da bi server radio.
A trebas prebaciti sledece foldere: filterscripts, gamemodes, plugins, scriptfiles.
Zatim u server.cfg promeniti gamemode i postaviti filterscripte.

Davor Pernjek

Citat: PBG4L poslato Januar 30, 2013, 01:13:32 PRE PODNE
Na kraju u server.cfg trebas imati bind IP (samo IP ne port) da bi server radio.
A trebas prebaciti sledece foldere: filterscripts, gamemodes, plugins, scriptfiles.
Kud da prebacim filterscripts,gamemodes,plugins i scriptfiles?

Citat: Davor Pernjek poslato Januar 31, 2013, 08:06:19 PRE PODNE
Citat: PBG4L poslato Januar 30, 2013, 01:13:32 PRE PODNE
Kud da prebacim filterscripts,gamemodes,plugins i scriptfiles?

Ma samo zamjenis fajlove te sto trebas ubaciti sa njihovima i to je to.I ja imam KGB hosting,ubacivao sam preko FileZilla...Znaci odaberes recimo filterscripte i samo preneses,tj zamjenis sa vec postojecim filterscripte u to je to...Takodje,moras u gamemodes ubaciti mod.amx (naziv moda .amx) i podesiti u server.cfg (od KGBa)  gamemode0 i kako se zove mod (recimo larp 1)..Nadam se da sam pomogao :)
PRODAJEM HOSTANI SERVER,VEOMA JEFTINO,DUPLO MANJA CIJENA NEGO KOD HOSTERA! NA PM SAV INFO!