[Pomoc] Zone99 Tema

Započeo Bugi, Februar 10, 2013, 15:33:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da menjam boju ovog sto je zeleno na ovoj temi, npr, ja hocu plavo da bude... I kako da temu prevedem na srpski!?  :'(
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

čuj to sam moraÅ¡ obojiti ahha, pa mogo ' je to i sam skontati, otvori photoshop i u njemu otvaraj temu preko images > custom i images> theme i obojis ih preko efekta Hue , saturation tako je najlakÅ¡e a da prevedeÅ¡ forum skineÅ¡ pack jezika sa simplemachinesforum i preko fillezille sve ubaciÅ¡ u folder teme i kad te pita da zamjeniÅ¡ klikneÅ¡ da za sve  ;)

Za jezik otidji Admin gore na Toolbaru onda otidji  configuration pa Languages i onda otidji Add Language
I dole u to kucaj Croatian ili Serbian....
I to je to....
Respect:мσмαк. ^ [5]. , -[ThÑ"]¢αƨƨσ|^^ ,
Maki187 , [BP] HeLoX ba! ^^ , Korda , Accardo , phaenomeN , B1b1

Citat: [PS:RP]♣â'¶â"‡â"‰â'¾â'ºâ™£ poslato Februar 10, 2013, 17:20:09 POSLE PODNE
čuj to sam moraÅ¡ obojiti ahha, pa mogo ' je to i sam skontati, otvori photoshop i u njemu otvaraj temu preko images > custom i images> theme i obojis ih preko efekta Hue , saturation tako je najlakÅ¡e a da prevedeÅ¡ forum skineÅ¡ pack jezika sa simplemachinesforum i preko fillezille sve ubaciÅ¡ u folder teme i kad te pita da zamjeniÅ¡ klikneÅ¡ da za sve  ;)
Za Artie= Može i sam sebi odredivat sliku preko CSS-a tj boju tako sto ce koristit u cssu background:boja;
- zaboravio si to reći.
Za tebe= -- za ovo boarde imena ti je udes u css / index.css i nadjes a:link, a:visited { i promeniš sebi.