[Pomoc]Adresa Kuce

Započeo [LOb]mistic144, Januar 08, 2013, 23:56:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Edit TX
Detaljan opis problema: Ovako mi moze tko pojasnit sta trebam da uradim da napravim adrese na kucama pls jer me zanima kako da to uradim Treba mi za server i dal mi moze ovdje dati kod za Pawno.
Hvala.
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Nedim_Gun

To radis u scriptfiles Imas valjda folder Kuce ili nesto, otvoris taj fajl promijenis i to je to.

Zoran123

Jednostavnije mu reci da kada napravi kucu ode u sf. I kada udes u fajl kuce dodas dole adresa

Nedim_Gun

Citat: Zoran123 poslato Januar 09, 2013, 00:16:01 PRE PODNE
Jednostavnije mu reci da kada napravi kucu ode u sf. I kada udes u fajl kuce dodas dole adresa

Al mozda covjek hoce, da prepravi neku adresu ili slico, al i to sto kazes :D

Probo sam ja to Upisao sam adresu ali ona se nije prikazala na info od kuce
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Nedim_Gun

Citat: [WG:RP]mistic144 poslato Januar 09, 2013, 00:19:43 PRE PODNE
Probo sam ja to Upisao sam adresu ali ona se nije prikazala na info od kuce

Save i GMX radi.

Zoran123

Vidi brate rado bih ti riješio prob ali na mobu sam pa nmg,znači trebaš u ono gdje ti piše vlasnik,cijena i to dodati na to sve i "adresa"onda ce ti biti prazan prostor kod adrese i onda odeš samo u sf.i dodas kod adrese _ ime adrese kontaš?

Ok Napravio sam sad za adresu i sve al mi moze neko dati adrese i kordinate da stavljam jer neznam disu koje

Zoran123

pa objasnio sam ti znači napraviš kuću ig odeš u scriptfiles i tamo bi ti trebale biti koordinate kuće i ispod vlasnik,level šta ja znam kako več ide,ti samo dole pod "Adresa:" dodaj još ime adrese to je malo smor radit al eto ako oš radi :D

Citat: Zoran123 poslato Januar 09, 2013, 15:26:17 POSLE PODNE
pa objasnio sam ti znači napraviš kuću ig odeš u scriptfiles i tamo bi ti trebale biti koordinate kuće i ispod vlasnik,level šta ja znam kako več ide,ti samo dole pod "Adresa:" dodaj još ime adrese to je malo smor radit al eto ako oš radi :D

Ali meni trebaju imena Adresa

Zoran123

aha pa neznam to sam izmisli,npr u Glen Parku kuće stavi Glen Park 1 i tako tu ti ja nmg pomoći :D

Nedim_Gun

Single i pici ili MTA sve ti pise koja je adresa, papir i pisi

Hvala Rjesio sam problem Moze lock !