[pomoc] Samp sa volan , citaj dolje.

Započeo |BUL| Francisco, Decembar 31, 2012, 22:35:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me mogu li kako igrati samp ili samo gta sa volanom (streering wheel) , nedje sam citao temu al je izgubih i nisam je mogao naci na trazilicu pa reko da vas pitam ako znate:) <3 usput srecna nova
Potpis:
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta ili privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije u vašem potpisu.

baampina:D pomagajte , ja bi mozda mogao da namestim evo gledao sam nesto ali nece da mi se upali SAn Andreas Advanced Controln 1.1 i 1.2 nece :S ne znam zasto
Potpis:
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta ili privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije u vašem potpisu.

BUMP O
Potpis:

bumppppp tiganji
Potpis:

TIGANJI ZNA LI KO ODG?
Potpis:

Dobro ne SPAMAJJJ.

Slobodan maper.Mapam u HITNOM slučaju :)

Ja nebi da mi neko odg. :D AJDE BILO KO
Potpis:

Mozes igrati sa volanom ali ne mozes namjestiti gas i rikverc na papucice,barem ja nisam mogao. Dakle mozes koristiti volan ali ne i papucice.

Citat: murkan poslato Januar 06, 2013, 13:18:09 POSLE PODNE
Kao Å¡to je kadra rekao.
Gas i rikverc nemožeš namjestiti,samo skretanja.
Jedino ako postoji neki mod ili nešto.
Na papucice ne mozes,al ja sam namjestio na zmigavce dok sam igrao  :D .Gotivno je,malo je teze upravljati nego na strelice al je kul

aj fala vi boze , lokajte <3
Potpis: