Virtua Tennis 3

Započeo cedd, Decembar 26, 2012, 10:06:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poz raja,
Imam jedan problem , skinuo sam sebi virtua tennis 3 vecina ih nije moglo radi toga sto im je falilo raznih stvari u instalaiji ili jednostavno nema Seedera :/ Sada sam jedan Virtua Tennis 3 skino instaliro do kraja sve ima i sada mi iskace eror "Please insert correct DVD-ROM, select OK and restart application" skonto sam vec da treba krek ili nesto tako, recite mi sta meni tacno treba i objasnite kako da to ubacim sredim .... Jako mi se svidja igrica pomozite molim vas. :/

R I J E S E N O !
Drugi Problem :
Krekovo sam itd i sada mi iskace ovcaj eror :

Molim vas sto prije pomozite!
Poslednja Izmena: Decembar 26, 2012, 10:34:47 PRE PODNE od ήίήό㊣

BoboAgic

Skineš krek i onda taj krek ubacis u folder di si to instaliro

omG. Hajde da vidim oces moci naci taj krek ?

Brate.....Prijatelju.....Druze kako vec oces .....Prvo ti je da naucis citat brate treba DVD-ROM Crack! Ma ti djaba prikupljas postove......

BoboAgic

Trebalo bi ti radit,i ne skupljam bzv postove ak os dodam te na fb

Trazim i ja ... Samo ako neko mozda zna bolju stranicu zato ili kako rijesiti ovaj problem

BoboAgic

Jedino ako oces oped skibut cijelu igru i odma tamo dobijes crack http://thepiratebay.se/torrent/3722575 + to je neki srbin upload

BoboAgic

Citat: ήίήό㊣ poslato Decembar 26, 2012, 10:35:20 PRE PODNE
Imam drugi sada problem :(
Izgleda da ne radi igra,posto pise da VT3.exe se treba zatvorit

De preporuci drugu igricu koja ce radit fino da sve ima u instalaciji i krek i sve itd. itd. Da je neki Sport :D

BoboAgic

Citat: ήίήό㊣ poslato Decembar 26, 2012, 10:40:38 PRE PODNE
De preporuci drugu igricu koja ce radit fino da sve ima u instalaciji i krek i sve itd. itd. Da je neki Sport :D
Fifa13,FM2013,PES2013