Cod4 server

Započeo Marihau, Maj 08, 2010, 19:08:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali neko moze da mi da fajl de da skinem cod4 server . kao sto je na sa-mp.com server za skinuti da mi neko da link tako za cod4 skinuti

Hvala vam

pa mozes uc u mp i biti sam xD

E ajde pitao sam , netreba mi to kad udjem trebam da podesim na Cpanel root , ali kad neam server fajlove

r4z0r

Na hostu dobijes cijelu igru , tamo editas sve .
Kucni server ti dodje uz CoD4 , ides properities - find target i potrazi server :)

Ej bre kako nerazumete , IMAM HOSTING FIRMU i nemam te fajlove za instalirati , damn  ???

r4z0r

Hosting firmu hahah , pa jednostavno pogledas druge hostove .. ukratko uzmes ceo cod4 i uploadas na host . Inace na hostovima koji podrzavaju CoD4 servere dodju ti fileovi i oni su sami stavili , nista nije samo .

Pa znam da treba staviti , ali nigde nemam cod4 host da bi kopirao fajlove!!

Ajde ako imas host ili fajlove
[email protected]
Poslednja Izmena: Maj 09, 2010, 12:46:53 POSLE PODNE od Marihuana

r4z0r

Hahahahah , a je covjeka .. svaka moja slijedeca rijec je suvisna , izgleda slabo kontas .

turker_kc

lol

tu nema nikakve instalacije kao na sampu

tu jednostavno moras pokrenuti server kao da ces u LAN igrat i gotovo

Citat: Marihuana poslato Maj 09, 2010, 12:40:58 POSLE PODNE
Ej bre kako nerazumete , IMAM HOSTING FIRMU i nemam te fajlove za instalirati , damn  ???
Trebaš imati cijelu igru instaliranu na dedi serveru/vps-u/kucnom serveru kako bi mogao napraviti cod4 server. ;)

Pa nemam fajlove da instaliram!!!!!

r4z0r

Imas li CoD4 na racunaru tupane jedan , mrsko mi vise postat ovdje toliko ti se neda objasnit .
Trebas jebeni cod4 ceo uploadat ako nema na hostu !