Pomoc oko photoshopa

Započeo GЯG[4]â„¢, Decembar 11, 2012, 17:33:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pa ovako oću promjeniti na jedom logu što sam skinio sa neta kao nesta logo az css klan i kada ocu izbrisat ovo sto pise AOD izbaci mi nesta molim pomoc dat cu vam sliku sada

SLIKA :

*BUMP*
Poslednja Izmena: Decembar 11, 2012, 18:07:00 POSLE PODNE od [RW]RiLl

Probaj majstore da rasterize layer pa onda al kad je smart ne mozes ga menjati  8) Al probaj i layer adjustments da menjas itd
Poslednja Izmena: Decembar 11, 2012, 18:15:18 POSLE PODNE od Bugi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

oces mi ti napravit to sam izbrisat to i poslat mi PSD ;) ae saljem ti PSD u poruku ;)

aj salji 8)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

TOO LJUBAVI MOJA DODI NA SRW PO ADMINA xD  :-*

axaxaxxa