Kakav server otvoriti?

Započeo [LH]Prozivka, Decembar 09, 2012, 00:57:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ljudi vise ne znam kakav server otvoriti. Zalosno je to sto svaki drugi covek otvara SA:MP server.. Ima mozda 4-5 servera sto su bas uspela kao CH i to je to. CS vise ne vredi takodje svaki kreten otvara, server nadjes za 300 din 32 slota jadno..
Minecraft serveri su jako jako skupi, tako da nista od tog.. Sta vi imate na umu?
Ovo je tako cisto pitanje sta bi se moglo otvoriti a da ne propadne..

Citat: [LH]Prozivka poslato Decembar 09, 2012, 00:57:31 PRE PODNE
Evo ljudi vise ne znam kakav server otvoriti. Zalosno je to sto svaki drugi covek otvara SA:MP server.. Ima mozda 4-5 servera sto su bas uspela kao CH i to je to. CS vise ne vredi takodje svaki kreten otvara, server nadjes za 300 din 32 slota jadno..
Minecraft serveri su jako jako skupi, tako da nista od tog.. Sta vi imate na umu?
Ovo je tako cisto pitanje sta bi se moglo otvoriti a da ne propadne..
Minecraft ipak nema mnogo servera ( balkanskih ) , ja vec dugo trazim srv gde cu igrati :(
ODSUTAN

Otvori sa-mp DM server = za to trebas imati brilijantnu skriptu da uspije ovde kod nas :)
Ako nezelis samp onda Call of Duty ......ali za sta god se odlucis nece to ic samo od sebe..treba se  potrudit i organizirat da se postigne bar neki rezultat  8)
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

nemos uspit ak nevjerujes da ces uspit.. a i bas zbog velike konkurencije moras napravit servercinu a ne server i ne sam skint mod i stavit na gp xD