[POMOC] Bozicna jelka

Započeo ZC_Bob, Decembar 05, 2012, 20:48:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zdravo svima ! skinuo sam 03.c objekte ali mi nema jelke  ???  :'(  citao sam teme oko te jelke i doznao da se zove nesto xmas_tree tako nesto kucao sam i nasao ali nije.. i sve 03.c objekte celu listu sve sam redom pregledao i nista  :'(  :'( ako zna neko  kako moze da mi pomogne neka mi javi  :)

Hvala,nego jel mozes da mi na PM kazes kako da napravim int u MAP editoru ili u MTA bilo bi bolje da mi kazes za MTA...

Citat: Petar.map poslato Decembar 05, 2012, 20:53:25 POSLE PODNE
Hvala,nego jel mozes da mi na PM kazes kako da napravim int u MAP editoru ili u MTA bilo bi bolje da mi kazes za MTA...
Odes negdje daleko van grada na nebo ili pod zemlju i krenes mapati  :)

Citat: ΣLIƬΣ poslato Decembar 05, 2012, 21:12:51 POSLE PODNE
Citat: Petar.map poslato Decembar 05, 2012, 20:53:25 POSLE PODNE
Odes negdje daleko van grada na nebo ili pod zemlju i krenes mapati  :)
i sta cu onda?

I onda izmapas, ubacis objekte u skriptu, i odes avionom na to mesto, usnimis koordinate ulaza i izlaza, i eto ti ga novi enterijer

Rex

CitatI onda izmapas, ubacis objekte u skriptu, i odes avionom na to mesto, usnimis koordinate ulaza i izlaza, i eto ti ga novi enterijer

Zar nije lakse da odma uzme koordinate u MTA,sta ako mapa neki zatvoreni prostor, gdje nemozes da udjes tako u igrici?

u MTA nemožeš radit interior a u MAP EDITORU mos ,posalji mi PM ako oš da ti objasnin

Rex

Citatu MTA nemožeš radit interior a u MAP EDITORU mos ,posalji mi PM ako oš da ti objasnin
Ko ti slaga da ne mozes raditi,ubacis 0.3e objekte i radis interier pogledaj moju mapu interier banke radjena u MTA