[Pomoc/Savjet] Windows 7 na 512mb rama

Započeo Markonו, Decembar 02, 2012, 14:14:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, sada zelim da obaram sistem da instaliram W7, imam 512mb rama i 2,1ghz.

Planiram u ponedeljak/utorak (ove sedmice) kupovati 1gb rama, tako da cu imati 1,5g rama.

Pa oce li moci izdrzat komp. par dana na W7 ?

Iskreni savjeti ?
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2012, 22:16:58 POSLE PODNE od Dude

Hvala ti :)

Jeste, ovo je Windows 7 ultimate, 21GHz, ram je samo 512mb, al to cu nadograditi.

Necu, nista, samo GTA SA (SA:MP), CS 1.6, MTA, Virtual DJ i Notepad++, vise nista necu download.

Ovo je sve u redu, bar mislim.

Citat: Marko Jonhson poslato Decembar 02, 2012, 14:22:17 POSLE PODNE
Hvala ti :)

Jeste, ovo je Windows 7 ultimate, 21GHz, ram je samo 512mb, al to cu nadograditi.

Necu, nista, samo GTA SA (SA:MP), CS 1.6, MTA, Virtual DJ i Notepad++, vise nista necu download.

Ovo je sve u redu, bar mislim.

ma vrtit ce ti ko podmazano ne brini ;)
meni moj necak ima neku naviku da mi skida na tom kompu sve i svasta i skuplja razne viruse pa mi malo blokaje ali inace radi super(kada nema virusa) hehehe... nezaboravi antivirus ;)

Uh, to prvo skidam, obavezno, ima mi drug na USB najnoviju Microsotft verziju, cim se digne, anti-virus je prvi :)

Citat: ...Sweet... poslato Decembar 02, 2012, 14:26:38 POSLE PODNE
Na w7 ces imat problema sa MTA 

Znam i sam, takodje necu moci ubaciti 0.3e objekte, i na WXP mi jebe, ali necu nesto narucito niti mappati, samo standarno, ako mi se cefi nekada, ako mogne, ako ne, nema veze, jebiga.  :P

mocice, ali  ce ti mozda malo kociti  :'( pa sam uzeo novi 8gb rama i 3.7ghza :)

Mogao si, već kad si stavljao, stavit Windows 8...

Velika ja razlika izmeÄ'u Win7 i Win8 pogotovo na računalima s malo RAM-a!
Stay hungry, Stay foolish  :)

Znam, velika je razlika, W7 daleko bolji, cuo sam od druga opis W8, ali gledajuci W7, sumnjam da je to tolika razlika, ali svako ima svoj ukus. :)

Nikad vise AVG, koristim Microsoft Security.

Ovo rijeseno.