Skripter

Započeo [AG] N1n0, April 30, 2010, 23:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jesam li rekao da ja to neradim radi profita nego mi iz kvarta zelimo svoj server sa nekim nasim stvarima:)

virtuozo

i sad ti mangup ti imas para, da si imalo pametan ne bi se hvalio sa tim sam skuzi zasto...i imas li URL(LINK) foruma

tesko ko ce ti uradit to sve za 5 eura

Ajme gledam i nemogu se nacudit... jel znate vi kolko hmm, piva... rakije i vodke mozes kupit za 600 kn?!

Pa taj mod ima da se sjaji (ne doslovno) za te pare.  :-[
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Correlli

Citat: MreR poslato Maj 01, 2010, 21:26:19 POSLE PODNE
tesko ko ce ti uradit to sve za 5 eura

Ne teško, nego nikako. Neće nitko.
Poslednja Izmena: Maj 01, 2010, 22:28:10 POSLE PODNE od Don Correlli

Nije sve u modu vjerujte...

Correlli

Stvar je u svemu, a ne samo u jednoj stvari. Gamemode najviše odlučuje, admin ekipa je isto važna, game-server host je važan, web-stranica, web-host, ..
Poslednja Izmena: Maj 02, 2010, 01:27:44 PRE PODNE od Don Correlli

ak zelis da ti server uspije da ti netko uradi gamemode plati mu najmanje 150kn...mozda i vise... i moras ako oces da ti server uspije kupit domenu(com,org,net,biz,info)

Citat: MreR poslato Maj 02, 2010, 09:38:21 PRE PODNE
ak zelis da ti server uspije da ti netko uradi gamemode plati mu najmanje 150kn...mozda i vise... i moras ako oces da ti server uspije kupit domenu(com,org,net,biz,info)
samo ti ne pricaj kako ce server uspeti,kad si otvarao 100 i svaki je propao  :-\
Panda,Razor FTW