[Pomoc]Moze mi neko pomoci da napravim komandu za davanje oglasa bio bih vam zah

Započeo [BS]Paolo, Novembar 26, 2012, 13:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: MW
Detaljan opis problema:Htio bih ubacim mjesto za davanje oglasa ali neznam kako posto je mod MW mozete mi pomoci molim vas bio bih vam beskrajno zahvalan? :'(
Dio skripte:

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Blaeks

*

Madmen

pa izmapas mesto za to oglasavanje, i onda samo napravis komandu .  u zavisnosti sta koristis...

Izmapacu ja nije problem to nego komandu da napravim neznam jer je mod MW na njega neznam kako :'( :'( :'( :'(

Blaeks

*

Madmen

Citat: Madafaker poslato Novembar 26, 2012, 13:47:55 POSLE PODNE
Izmapacu ja nije problem to nego komandu da napravim neznam jer je mod MW na njega neznam kako :'( :'( :'( :'(
pa brate, probaj nekako jednostavno, posto ne znam koj gm koristis, ne mogu precizno da ti odgovaram ali npr ovako nekako
new bool:oglas = true;

CMD:og(playerid,params[]){
if(!oglas) return SendClientMessage(playerid,-1,"Moras cekati 60 sekundi izmedju oglasa");
new ot[128], ime[24];
if(sscanf(params,"s[100]",ot)) return SendClientMessage(playerid,-1,"Koristi: /og text");
GetPlayerName(playerid,ime,24);
format(ot,sizeof ot,"Oglasavanje | Poslao: %s | Oglas: %s",ime,ot);
SendClientMessageToAll(-1,ot);
SetTimer("adgjbdgafshbsfhhf",60*1000,false);
oglas = false;

return 1; }

CMD:oglas(playerid,params[]) return cmd_og(playerid,params);
forward adgjbdgafshbsfhhf(); 
public adgjbdgafshbsfhhf() return oglas = true;

imam error brt evo
C:\Users\user\Desktop\mod final by ivan\gamemodes\MW.pwn(30910) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\user\Desktop\mod final by ivan\gamemodes\MW.pwn(30910) : error 017: undefined symbol "cmd_og"
C:\Users\user\Desktop\mod final by ivan\gamemodes\MW.pwn(30910) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\user\Desktop\mod final by ivan\gamemodes\MW.pwn(30910) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

evo i linija
CMD:og(playerid,params[]){

Blaeks

*

Madmen

Nece brt a mod koji koristim je onaj MW Mystic World brt onaj sto je Nemanja King objavio bez mapa pa za njega mi treba