[pomoc] oko foruma molim vas

Započeo [VA]|...MihaeL...|, Novembar 23, 2012, 09:11:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

eto pogledajte sami vallis aurea broj clanova na forumu, ja ni bio najsretniji da su to samperi, al ta gamad mi reklamira durex i viagru, emam snage ih vise banat  tjedan dana mi dodje 200 i otvori 300 tema, kako da napravim da mi se mogu reg sam judi s balkana, pls detaljno

To se i meni desava na moj forum MyBB. Registruju mi se neki iz picke materine , ne znam ni ja i otvaraju samo teme i pisu nesto na engleski jezik :S

Mislim da treba staviti kod registracije da se odgovori na neko sigurnosno pitanje.

Preko kurca je vise bananje :S

Citat: [BUL]BaKKa poslato Novembar 23, 2012, 11:35:37 PRE PODNE
To se i meni desava na moj forum MyBB. Registruju mi se neki iz picke materine , ne znam ni ja i otvaraju samo teme i pisu nesto na engleski jezik :S

Mislim da treba staviti kod registracije da se odgovori na neko sigurnosno pitanje.

Preko kurca je vise bananje :S
Bas tako, i treba dodati da se mora aktivirati preko maila.

Instaliraj neki anti bot checker, kao Å¡to mnoge stranice imaju, npr. za SMF:

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=999

Citat: |...MihaeL...| poslato Novembar 23, 2012, 09:11:59 PRE PODNE

eto pogledajte sami vallis aurea broj clanova na forumu, ja ni bio najsretniji da su to samperi, al ta gamad mi reklamira durex i viagru, emam snage ih vise banat  tjedan dana mi dodje 200 i otvori 300 tema, kako da napravim da mi se mogu reg sam judi s balkana, pls detaljno
Napravi da nitko ne moze da vidi ili pise ista i da admini prihvacaju accounte
I prevedi na neki nas jezik