[Pomoc] Oko login systema, Javlja se nelogican error

Započeo Bugi, Novembar 23, 2012, 19:19:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nijedna [Mod od 0]
Detaljan opis problema: Pa javljaju mi se errori za pInfo da nisam define a jesam i evo jos neki
Dio skripte:
public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
new pname[MAX_PLAYER_NAME], path[200];
GetPlayerName(playerid, pname, sizeof(pname));
format(path, sizeof(path), "/spieler/%s.ini", pname);

dini_IntSet(path, "sex", pInfo[playerid][sex]);
dini_IntSet(path, "age", pInfo[playerid][age]);

pInfo[playerid][logged] = 0;
    return 1;
}

A evo tacno ovde u ovom prvom redu mi se javljaju errori:
dini_IntSet(path, "sex", pInfo[playerid][sex]);
dini_IntSet(path, "age", pInfo[playerid][age]);

Evo errori:
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(120) : error 017: undefined symbol "pInfo"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(120) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(120) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(120) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(120) : fatal error 107: too many error messages on one line

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): ///  8)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: Lu Kenzi poslato Novembar 23, 2012, 19:34:31 POSLE PODNE
daj mi enum PlayerInfo kako ti je vec...

Evo ako mislis na to:
enum Info
{
   sex, //0= musko 1=zensko
   age, // godine
   logged, // Konekcija
}
new pInfo[MAX_PLAYERS][Info];
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

enum Info
{
   sex, //0= musko 1=zensko
   age, // godine
   logged // Konekcija
};

eto ga  :D
Poslednja Izmena: Novembar 23, 2012, 19:41:08 POSLE PODNE od K4[Я]!K3™

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Novembar 23, 2012, 19:40:29 POSLE PODNE
enum Info
{
   sex, //0= musko 1=zensko
   age, // godine
   logged // Konekcija
};

eto ga  :D

Opet nece :O

Onda sa dini-jem neradiÅ¡ dobro.. ja ga nepoznam  :)
daj errore ako nisu isti...

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Novembar 23, 2012, 19:53:36 POSLE PODNE
Onda sa dini-jem neradiÅ¡ dobro.. ja ga nepoznam  :)
daj errore ako nisu isti...

C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(121) : error 017: undefined symbol "pInfo"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(121) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(121) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(121) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\ADMIN\Desktop\Nigga State\gamemodes\NSRPv4.pwn(121) : fatal error 107: too many error messages on one line

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=308390 to je taj tut..
Najvjerovatnije da nisi u skripti dobro posložio.. to provjeri pa ako ti nije šta jasno pitaj.