[Pomoć]Nestajanje mapa

Započeo Koscoâ„¢, Novembar 12, 2012, 19:20:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CroatiaSky roleplay
Detaljan opis problema: Ubacio sam svoje mape koje sam nedavno namapo i od kad sam ih ubacio nestale mi sve mape na modu...Jedino su ostale kapije na otvaranje od bandi i organizacija ostalo sve nestalo
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Isto mislim da nije potrebno, ako treba dodacu

Mape stavljas pod Ongamemodeinit?, skini najnoviji streamer inc i plugin onda recompile mod

Nije ti to najnoviji ovo je: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 to skini i sve poubacuj gdje sta treba i radice

Citat: [HS]Artieâ,,¢ poslato Novembar 12, 2012, 19:56:05 POSLE PODNE
Nije ti to najnoviji ovo je: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 to skini i sve poubacuj gdje sta treba i radice

Jesam,ono iz pawno datoteke->include streamer  to sam sve normalno u moj mod,plugins isto i nece,i dalje nema mapa :$

kad mappaš, gledaj da ti kodovi budu u CreateDynamicObject

Citat: [BG]LockeRâ,,¢ poslato Novembar 12, 2012, 20:23:42 POSLE PODNE
kad mappaš, gledaj da ti kodovi budu u CreateDynamicObject
Jesu,ulploadam na gta deluxe budu CreateObject i onda dodam svaki put Dynamic :) ali nez zasto mi ovo nece  :$ ubacio sam streamer i nece :$ Nema mapa

pa nemoze tako da ti rucno dodajes dynamic nego convertuj preko convertffs.com i kad skines streamer sve treba prebaciti, tj. u plugins staviti streamer.dll (moze i streamer.so iako se ne koristi na kucnom) i u pawno include streamer.inc onda compile skriptu

Citat: [HS]Artieâ,,¢ poslato Novembar 12, 2012, 20:41:27 POSLE PODNE
pa nemoze tako da ti rucno dodajes dynamic nego convertuj preko convertffs.com i kad skines streamer sve treba prebaciti, tj. u plugins staviti streamer.dll (moze i streamer.so iako se ne koristi na kucnom) i u pawno include streamer.inc onda compile skriptu

Converto sam to kako si reko,i prebacio po 23512341 put plugins-e i opet nece izgleda da je do moda -.-''

Lock ovo!Mozemo do sutra ovako kad nece....
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2012, 22:29:40 POSLE PODNE od Paul