<Information>GTA V

Započeo Dackica Tackica, Oktobar 31, 2012, 17:07:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dackica Tackica

SAZNAO SAM DA GTA V DOLAZI U PROLJECE 2013 EVO VAM NA SRPSKOM JEL JE ONAJ POSTAVIO ONO NA SAJT OD ROCKTAR GAMES EVO KOD NAS http://pcigre.com/gta-v-najava/ i KLIK
Poslednja Izmena: Oktobar 31, 2012, 18:14:14 POSLE PODNE od [BG]Mr. Eldinâ„¢

Stavljaj manji font.. Izmijenio sam ti

Inace bas i nisam pratio ali sad je ocito sve blize pa cu pocet, hvala.

CitatMultiplejer sekcija ce podržavati 32 igraca na konzolama (na PC-u možda i više), uz dosta
modova za igranje. Ako imate društvo možete se udružiti u „bande“ koje nece napredovati
sakupljanjem XP-a (experience-a) vec pomocu reputacije, održavanja svoje teritorije i uspešnosti u misijama.
Takode, izabrani voda bande ce imati mnogo novih mogucnosti, kao Å¡to je unapredenje svojih
clanova, davanje naredenja Å¡ta ko da radi u misijama i slicno.

Koliko sam shvatio, ovo ce biti kao cod ili cs, nece biti roleplay-a?

Jao jedva cekam da izadje :)

Al' to dok izadje,meni ce crknuti komp pa ga necu moci igrati xDD ( toliki sam ja baksuz ) :D

Citat: [MH] Coldplay poslato Oktobar 31, 2012, 19:30:21 POSLE PODNE
CitatMultiplejer sekcija ce podržavati 32 igraca na konzolama (na PC-u možda i više), uz dosta
modova za igranje. Ako imate društvo možete se udružiti u „bande“ koje nece napredovati
sakupljanjem XP-a (experience-a) vec pomocu reputacije, održavanja svoje teritorije i uspešnosti u misijama.
Takode, izabrani voda bande ce imati mnogo novih mogucnosti, kao Å¡to je unapredenje svojih
clanova, davanje naredenja Å¡ta ko da radi u misijama i slicno.

Koliko sam shvatio, ovo ce biti kao cod ili cs, nece biti roleplay-a?
Ma ko zna, po meni ne treba pretjerivati ja mislim nece biti sljedecih par godina puno igraca u multiplayeru sa balkana, jer svi znaju za samp i to vecina igra, zato sto je besplatno i ne treba pre jaka konfiguracija kompa.

Dackica Tackica

e konacno sam ja procitao ovo citavo vreme samo sam nasao i vama dao nisam citao pa kako pise ono [cenzura] iz Vice City koje ubijes na kraju igrice odje je glavni lik i samo da znate ovo vam nije nesto puno editano i bolje od San Andreasa malo je izmjenjena mapa al su ista imena mapa San Fiero(San Diego),Los Santos(Los Angeles) i Las Venturas(Las Vegas) i onda bice ubacene nove misije novi posteri na zgradama nova auta i bolja grafika eto to trenutno i ja pravim al se meni zove
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||Grand Theft Auto server uklonjen! Stories||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Evo 2 loga poslje cu napisati veci opis

Poslednja Izmena: Novembar 01, 2012, 13:20:24 POSLE PODNE od Dackica Tackica

Citat: Dackica Tackica poslato Novembar 01, 2012, 13:08:02 POSLE PODNE
e konacno sam ja procitao ovo citavo vreme samo sam nasao i vama dao nisam citao pa kako pise ono [cenzura] iz Vice City koje ubijes na kraju igrice odje je glavni lik i samo da znate ovo vam nije nesto puno editano i bolje od San Andreasa malo je izmjenjena mapa al su ista imena mapa San Fiero(San Diego),Los Santos(Los Angeles) i Las Venturas(Las Vegas) i onda bice ubacene nove misije novi posteri na zgradama nova auta i bolja grafika eto to trenutno i ja pravim al se meni zove
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||Grand Theft Auto server uklonjen! Stories||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Evo 2 loga poslje cu napisati veci opis

Zanimljivo, ali ides u offtopic, ovdje se razgovara o GTA V

Vidim kasni PC verzija,aj nema veze imam ja PS 3  :P