Balkan extezy

Započeo ikac97, Oktobar 31, 2012, 10:22:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

//
Poslednja Izmena: Oktobar 31, 2012, 21:44:56 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

a ja mislio da je radnja u Los Santosu...

fali ti domena, opis 0/10

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Opis sam zbrzo zato sto sam zurio.

Citat: ikac97 poslato Oktobar 31, 2012, 11:00:38 PRE PODNE

zar nije bolje npr lipo polako sist, slikat sa cam hackom, u photoshopu malo uredit slike i onda napravit opis sa lipin kodovima di ti se da nešto čitat i slično?

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

a jbg zurio sam pa nisam lepo stigo uraditi....dodji na srw pa vidi kakav je..:)

Citat: ikac97 poslato Oktobar 31, 2012, 11:20:35 PRE PODNE
a jbg zurio sam pa nisam lepo stigo uraditi....dodji na srw pa vidi kakav je..:)

pa jesam ti rekao da je bolje ne žurit se.. a i neću, a jedini razlog je to šta nemate domene...

Citat: ikac97 poslato Oktobar 31, 2012, 11:00:38 PRE PODNE

zato ti nitko neće niti doć

evo samo da pitam ovdje još, šta je svima sa ovim srpskim zastavama po serverima.. to sam već jedno pitanje vidio u predhodnim temama... pola ljudi otvara srw kao sve se odvija u beogradu, i sa vratima slikate zastave...

iskreno receno, vi u zadnje vrijeme niste normalni sto stavljate srpske zastave po serveru ili usporedujete beograd sa los santosom wtf? smirite se, neznan sta pokusavate ali mozda itekako odbijate igrače koji nisu iz srbije i jos cirilica na vjećnici.....oke  :-\

Opis los i ima dosta toga neda mi se sad brbljat.......

Sta si ti pio momak, naslov teme nekakvo ime servera sto vec postoji samo jedno slovo drukcije, a prva recenica u opisu neki las kurac, na slikama B e.x.t.a.z.y mod ? ni preimenovati neznate, a domenu nemate placenu  ??? propadate brzinom svijetlosti

Citat: skol|tdm poslato Oktobar 31, 2012, 16:41:02 POSLE PODNE
iskreno receno, vi u zadnje vrijeme niste normalni sto stavljate srpske zastave po serveru ili usporedujete beograd sa los santosom wtf? smirite se, neznan sta pokusavate ali mozda itekako odbijate igrače koji nisu iz srbije i jos cirilica na vjećnici.....oke  :-\

Ako vam se nesvidja nemorate odma neke glupe komentare da postavljate....nemojte ni gledat onda post!