[TuT za pocetnike]Admin teleport

Započeo N1XTON, Oktobar 17, 2012, 17:56:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo je moj prvi objavljen tut ovdije,tut je za pocetnike

Radi se o admin teleport komandama

Posto se radi o ZCMD procesoru komandi na kraj skripte stavite CMD:imekomande(playerid, params[])
      {

Pod to dodajte    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] =< 1) return SendClientMessage(playerid,-1,"{6EF83C} ERROR|{F81414} Niste admin!")
To provjerava dali je igrac admin level 1 ako nije salje mu poruku da nije admin,pAdmin podesavajte kako vam je podeseno u modu
Ispod toga dodajte     SetPlayerPos(playerid, X,Y,Z);
X,Y,Z su kordinate gdje zelite da vam se igrac teleportuje
Kordinate mozete naci tako sto pokrenete samp debug ili neki mod odete do mjesta gdje treba igrac da se tp i kucate /save
Onda odete my documents ---> GTA San Andreas User Files ---> SAMP --->SavePoints
Kada udjete tu onda ce te naci nesto vako
AddPlayerClass(293,1315.0721,-913.0833,38.0783,356.9505,0,0,0,0,0,0); //
To sto vam je podebljano to su vam kordinate
Sada ispod     SetPlayerPos(playerid, X,Y,Z); Dodajte    
SendClientMessage(playerid,-1,"{6EF83C}SERVER|{0049FF} Teleportovali ste se!");
SendClientMessage to je funkcija koja salje igracu poruku  ako je se teleportavao

To bih bilo to ! Nadam se da sam pomogao pocetnicima ako ima gresaka recite iskljucivo u PP radi manjeg spama
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: Shockâ,,¢ poslato Oktobar 17, 2012, 18:06:24 POSLE PODNE
Ovo ti je obicna komanda + mnogima ce bacati error jer mozda nemaju definisano pAdmin
1.procitaj da sam napisao za pocetnike!2.napisao sam da namjeste kako im je pod Enum-u ili gdje vec !!citaj i sve ok
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: N1XTON.AMX poslato Oktobar 17, 2012, 18:10:47 POSLE PODNE
Citat: Shockâ,,¢ poslato Oktobar 17, 2012, 18:06:24 POSLE PODNE
Ovo ti je obicna komanda + mnogima ce bacati error jer mozda nemaju definisano pAdmin
1.procitaj da sam napisao za pocetnike!2.napisao sam da namjeste kako im je pod Enum-u ili gdje vec !!citaj i sve ok

'pod enumu ili gdje vec'
a gdje ces drugdje stavit omfg..
mislim da si i ti početnik :S

OT: not bad..

@speedy pa jesam pocetnik  :D

Pohvala za trud,al uradi to bolje sledeci put!  :P
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

hvala uskoro jos tutova ;D

Pomocice mnogima
Ako vam treba pomoc oko skriptanja ili bilo cega add me na SAMP FB Profil

http://www.facebook.com/markos696

ne savepoints nego savedpositions
copyright 2007 - 2013

Bespotreban tut, u ovom pdf sve gluplji tutorijali -_-" svaki mod ima vecinom tu komandu a kad vec stavljas za pocetnike sto nisi objasnio funkcije samo si x y z koordinate pokazao, a ostalo ni sam neznas , sto onda pises tut?  ???