[POMOC] E-Mail! [POMOC]

Započeo Amel Kesmer, Oktobar 22, 2012, 16:51:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Amel Kesmer

Skripta koju koristim: NLRPGv5
Detaljan opis problema: Ovako, ja bi htio napraviti kada pisem email da je ograniceno slovima, npr da se moze napisati samo 15 slova, da bude ograniceno, evo dacu vam ja dio skripte
Dio skripte:

if(dialogid == 2)
	{
	    if(response)
	    {
	        if(IsValidEmail(inputtext))
	        {
	            new upit[128], escinput[50];
	            mysql_real_escape_string(inputtext, escinput);
	            strmid(PI[playerid][Email], escinput, 0, strlen(escinput), 255);
	            format(upit, 128, "SELECT `ID` FROM `Igraci` WHERE `Email` = '%s'", escinput);
	            mysql_query(upit, THREAD_EMAILPROVERA, playerid);

}
			else if(strlen(inputtext) < MAX_DUZINA_EMAILA)
	        {
	            new EmailString[64];
	            format(EmailString, sizeof EmailString, "   (greska) E-Mail ne moze sadrzati vise od %d znakova!", MAX_DUZINA_EMAILA);
	            SendClientMessage(playerid, CRVENA, EmailString);
				new regstr2[230];
				format(regstr2, sizeof(regstr2), "Cestitamo! Uspesno ste registrovali svoj nalog!\nSada je potrebno uneti e-mail adresu.\nE-mail adresa sluzi da mozete da restujete svoju\nlozinku u slucaju da je zaboravite.\n\n{FF0000}AS nikome nece odati vase podatke!!!");
			    SPD(playerid, 2, DIALOG_STYLE_INPUT, "[AS] Registracija", regstr2, "Potrvdi", "Izadji");
			}
		}
		else if(!response)
		{
		    Kick(playerid);
		}
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CitatDetaljan opis problema: Ovako, ja bi htio napraviti kada pisem email da je ograniceno slovima, npr da se moze napisati samo 15 slova, da bude ograniceno,

Sta je pisac hteo da kaze?

Amel Kesmer

Da napravim ovako, kao sto je kod lozinke.. maximalan broj slova "24" tako da bude i u e-mailu maximalan broj 15 kontaš?

Znaxi max slova da bude 15 da pise "Greska Napisali ste predug email!"

if(dialogid == 2)
	{
	    if(response)
	    {
	        {

}
	        {
	            new EmailString[64];
	            format(EmailString, sizeof EmailString, "   (greska) E-Mail ne moze sadrzati vise od %d znakova!", MAX_DUZINA_EMAILA);
				new regstr2[230];
				format(regstr2, sizeof(regstr2), "Cestitamo! Uspesno ste registrovali svoj nalog!\nSada je potrebno uneti e-mail adresu.\nE-mail adresa sluzi da mozete da restujete svoju\nlozinku u slucaju da je zaboravite.\n\n{FF0000}AS nikome nece odati vase podatke!!!");
			    SPD(playerid, 2, DIALOG_STYLE_INPUT, "[AS] Registracija", regstr2, "Potrvdi", "Izadji");
			}
		}
		else if(!response)
		{
		    Kick(playerid);
		}
	}

Ma pisalo mu je "xD" u duzini, evo ovako treba, stavio sam ti na 20.

P.S:Nikola sve ti je on fino copy, ali greska je u "xD".

Ma to nije bitno nego znam ti NL mod napamet imas gore
#define MIN_DUZINA_LOZINKE 		6 // 6 oznacava koliko najmanje mora da bude znakova u passwordu da bi igrac mogao da se registruje/uloguje
#define MAX_DUZINA_LOZINKE 		24 // 24 oznacava koliko najvise moze da bude znakova u passwordu da bi igrac mogao da se registruje/uloguje
i tu vidis max duzina je 24 a ti stavis 15 i onda ce 15 znakova biti najvise za email

To sto radis je preglupo skroz sta ako neko ima email sa 30 znakova ili tako -_-

Amel Kesmer

Cekaj cekaj, ne radi ni jedno ni drugo, ja neznam kako da mi pomognete!!!

1. Neka bude 30 znakova
2. Hocu da ogranicim broj slova jer hakaju mi server pomocu emailua, stave preko 50 znakova slova i budu nekako admini na serveru!

Jedino da mi pomognete da iskljucim email skroz* sta bi da obrisem iz skripte

if(dialogid == 2)
	{
	    if(response)
	    {
	        {

}
	        {
	            new EmailString[64];
				new regstr2[230];
			}
		}
		else if(!response)
		{
		    Kick(playerid);
		}
	}

Sve to DELETE, a i to sam ti ja rekao na skype da uradis, a neces me poslusas :P
Ae kad to uradit testaj pa javi.

Amel Kesmer

Obrisao sam ali nece dalje registracija da se nastavi KONTAÅ , upisem koju zelim sifru i sve stane KONTAS

Pa kad si obrio email nisi namestio sledeci korak da izbaci posto si ti obrisao jedan email pa ti kad ukuca sifru stavi sledeci korak koji treba posle emaila

Amel Kesmer

Ovako, ubacili smo E-mail sredili, radi na kucnom, uplodamo na host, pokrenemo server i izbacuje nekakve "[DEBUG]" Samo smo uradili E-mail i odmah DEBUG nekakve izbaciu chatlogu! ? zasto to