[FG] Roleplay School

Započeo Snich, Oktobar 02, 2012, 14:26:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Cilj je da igrace koliko toliko obrazujemo RP pravilima.
Inace shvala svima ;)

Bravo,Snich svidja mi se tvoja ideja,a i mapa je predobra :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Citat: Chil'out! poslato Oktobar 02, 2012, 18:55:23 POSLE PODNE
Sve je to ok, ali je non RP, to se treba odrÄ'ivati na forumu, al et. Ja shvatam Å¡ta vi želite ali nije to to.

Inaće dobra ideja.

Imao je ex. GF RP ucitelje u skripti i IG su isto tako bili ucitelji. ;)

Snich extra je ovo brate
Na forumu mozes neki video o nastavi,pravilnom rp--anju ma ima tu mnogo toga samo polahko...:)
Poslednja Izmena: Oktobar 02, 2012, 21:47:36 POSLE PODNE od √αηĨȴȴα

lijepo :D i intresantno

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Nadamo se da cemo jednog dana izdominirati do kraja :)

Hvala vam :)

Snich

Iskreno, ja sam zadovoljan stanjem FG Zajednice, ipak 30 + igraca dnevno nije malo. Moram priznati da preko dana, tacnije od 12:00 pa do 15:00 ima veoma slabo igraca, ali nas to ne zabrinjava jer je skolska godina, pa su svi serveri u minusu sa igracima, ali od 17:00h pa dalje se okupljamo, te nas oko 19:00h vec bude 30. Najbitnije mi je da se igracima svidja mod i da server nije ogranicen, sto mi daje veci moralitet za skriptanje i unapredjivanje FG servera. :)

Naravno, tu moramo spomenuti Hudigu koji sa "trenutno" 128 mb grafom mapuje i drzi do tog da server sija unikatnim mapama, sto se od njega ocekiva.  8)

Za ovu RP skolu cemo uvesti neke komande kako bi system bio full-iran, vjerovatno za update, vidjecemo.

Citat: [FG] Snichâ,,¢ poslato Oktobar 03, 2012, 14:11:15 POSLE PODNE

Naravno, tu moramo spomenuti Hudigu koji sa "trenutno" 128 mb grafom mapuje i drzi do tog da server sija unikatnim mapama, sto se od njega ocekiva.  8)

Nisi bas to morao spomenuti,ali kad si vec spomenuo-da te obradujem za koji dan mi stize nova graficka i procesor..pa ce mape izgledati bolje jer cu uloziti vise truda i preciznosti.

Sa ovakvih racunarom kao sto ja imam trenutno,niko nebi volio da mapa,jednu mapu na kojoj ima 20 objekata treba da radim 3 sata sto je veoma dosadno :D

Ah' takav ti je zivot :D

Nije uvijek sve jednostavno :)

Sretno.

Stari NL se vraca ponovo u funkciju posjetite nas na forumu.