Chipmunks

Započeo D Boy, Septembar 16, 2012, 15:41:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dragi korisnici BS zajednice.Evo posto sam se poce baviti RMX MIX uradcima sa najboljim DJ na Balkanu od 2009 godine do sada(DJ Gallardo) bacio sam se i ja u te vode.Naravno ovo nije ni RMX ni MIX uradak vec cista zabava.Chipmunks verzija pjesme jest napravljena cisto da zabavi ljude u njhiovom trenutku dosade.Poslusajte pjesmu like-ajte sub-ajte se jer od sada pa nadalje vas ocekuje pregsrtmuzike i zabavnih uradaka sa strane DJ Arki-a.Uzivajte

http://www.youtube.com/watch?v=1GloWYz7G4Q&feature=g-upl

8) 8) 8) 8)
Poslednja Izmena: Septembar 16, 2012, 19:32:30 POSLE PODNE od DJ Daki Brateee

Nadam se da vam se svidjelo po komentarima vidim da jest jer sada stize moj prvi ozbiljniji uradak.Nemojte bit strogi s komentarima jer je prvi uradak bas ono ozbiljni.Pjesma koju sam koristio jest In Vivo-Moje Leto.Nadam se da ce vam se svidjeti kao i Chipmunksi jer ja znam zasto.Da jos da napomenem odsada se zovem DJ Arki nekako mi ljepse.Uzivajte u glazbi jer ja znam zasto.DJ Arki.

http://www.youtube.com/watch?v=-fEnpxorv54&feature=youtu.be

8) 8)

Dobro je, Daki, Arki isti vrag :)

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: â˜...☭dknez15☭â˜... poslato Septembar 16, 2012, 19:49:22 POSLE PODNE
Dobro je, Daki, Arki isti vrag :)
Prezivam se u RL Aruković pa mi Arki nekako bolje nego Daki zato

Citat: D3J@|\| poslato Septembar 19, 2012, 22:14:19 POSLE PODNE
TI sebe smatras DJ sto pravis Chipmunks verziju pesme hahahaha  :D
Prvo nije samo Chipmunks ima i RMX uradak pogledaj na prfil.
Drugo sine neam ja toliko vremena da sad objavljujem sve radove sto napravim uploadanje dugo traje
Trece Kada stignu uradci koje radim tj. kad ih stavim na yt vidjet ces sam pa onda reci jeli DJ ime ok ili nije prije toga zacepi sine labrnju i odi cucaj mlijeko pa na spavanje
Cetvrto kad si ti popio cjelu pamet ovog svijeta pa tu se pravis pametan ajd napravi ti Chipmunks verziju pjesme pa da vidimo.Sine poklopi se usima i lezi na pod.  :-X :-X :-X :-X
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2012, 13:33:56 POSLE PODNE od DJ Arki Brateee