Rio Gaming Roleplay | Anketa o ponovnom otvorenju

Započeo Tvrtko, Septembar 17, 2012, 14:05:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Rio Gaming Roleplay

Rio Gaming Zajednica je imala dosta uspona i padova kao i večina sadasnjih zajednica,i tako nakon svog tog vremena opet smo odlucili ponovo pokrenuti Rio Gaming Roleplay,odnosno jednom rijeci renovirati ga. Napravit ćemo veliko poboljcanje u administracijskom sistemu,nove administratore izabrati. Nove lidere,Game Mastere i ostalo. Odnosno traziti ljude koji su tu bez obzira na njihov status u administraciji,bili administrator ili ne oni će tu igrati. Takve ljude u administraciji ćemo trebati jer kao Å¡to vidite 99,9% servera na Balkanu je teski Non RP,a mi smo propali zbog toga Å¡to smo pokuÅ¡ali sa teskim RPom odmah na početku izgraditi server,sada cemo malo kazne ublaziti,nesto presutiti,igrace nagraÄ'ivati s ciljem da se poveća broj igraca i da se podigne popularnost naÅ¡e zajednice. Te vremenom velike kazne uvoditi i kaznjavati. Ne mislim sada da cemo pustiti igrace da dmaju po serveru i to,već jednostavno da nećemo zahtjevati da se svi pridržavaju strogog Roleplaya kao Å¡to je bilo do sada,vec cemo ih kaznjavati RP skolama koje ce morati proci da bi izbjegli zatvorsku kaznu ili novcanu kaznu. Naravno,tu je anketa u kojoj možete dati svoj glas o serveru i upravo vi odlučiti o otvorenju servera.

http://www.rio-gaming.info/index.php/topic,212.msg1546/topicseen.html#new
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2012, 14:21:10 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Nek vam je sretno , mislim da cu igrati ako budem imao vremena ;)
TRAZIM ISKUSNOG SKRIPTERA !
JAVI SE NA PM!!

Sretno vam, svidja mi se mod,samo previse te boje 'zelenkaste'  ;) jest da je tematska ali 90% boja na serveru je ta

Sretno vam!

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Hvala.  ;)

Vremenom na serveru kako radimo smanjujemo zelenu boju,iskreno i meni je dosadila. :D
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2012, 17:54:58 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Sretno za Rio!! xD

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Sretno vratite se :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.