[POMOC] Zlato

Započeo Danisha, Septembar 10, 2012, 22:07:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ravens preradjeni
Detaljan opis problema:E ovako sredio sam komandu /prodajzlato da igrac koji radi poso rudar i dobije po jednom checkpointu 10g zlata i to je 100$ a on sada ako radi duze u rudniku moze dobiti i vise zlata
i sada ja kada dodjem u banku kucam /prodajzlato [kolicina] /prodajzlato 1500g i meni samo pokaze 0$ i ne skine mi zlato iz statsa
Dio skripte:
if(strcmp(cmd, "/prodajzlato", true) == 0)
    {
	    new kolicina;
	    new zlato = PlayerInfo[playerid][pZlato];
 	    tmp = strtok(cmdtext, idx);
	    if(!strlen(tmp))
	    {
	        SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"Koristenje: /prodajzlato [kolicina]");
	        return 1;
	    }
	    if(kolicina > zlato || kolicina < 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Nemate toliko zlata!");
        if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0,2316.6189,-7.3091,26.7422)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Morate biti u banci da bi prodali zlato");
        else
        {
		    SafeGivePlayerMoney(playerid, kolicina*10)
	    	PlayerInfo[playerid][pZlato] -= kolicina;
	    }
    	return 1;
    }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):////

Ne trebas /prodajzlato 1500g nego samo 1500
ODSUTAN

Evo kuco sam /prodajzlato 1500 i opet mi samo gore gde su pare pokaze 0$ i neskine mi zlato iz statsa

Citat: Danisha poslato Septembar 10, 2012, 22:18:27 POSLE PODNE
Evo kuco sam /prodajzlato 1500 i opet mi samo gore gde su pare pokaze 0$ i neskine mi zlato iz statsa

PlayerInfo[playerid][pZlato] -= stavis koliko da oduzme naprimer 1;

cek cek brate kako mislis da uzme???
treba da bude da je 10g-100$
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2012, 22:26:38 POSLE PODNE od Danisha

Citat: Danisha poslato Septembar 10, 2012, 22:26:12 POSLE PODNE
cek cek brate kako mislis da uzme???
treba da bude da je 10g-100$
  SafeGivePlayerMoney(playerid, 100)
	    PlayerInfo[playerid][pZlato] -= 10;

EE evo sada Filipe ubacio sam ono tvoje sto si napiso ali onda mi stavno izbacuje
/prodajzlato [kolicina] ja ukucam /prodajzlato 1500 ono meni izbaci /prodajzlato [kolicina]

Evo brate probo sam i ovo novo sto si dao i opet mi samo izbacuje /prodajzlato [kolicina] i stavno tako kad kucam /prodajzlato 1500