[Pomoc] 2 problema

Započeo SaMp Freak, Avgust 28, 2012, 15:58:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako u MTA mi se javljau dva problama prvi roblem je sto nece da mi Ucita 03c objekte na srw kako da rijesim ?

Drugi nije problem nego pitanje neznam kako da okrenem objekat naprimjer objakt je ravna cjev u o3c objektima ali ja ocu da od nje napravim da pada znaci iz --- ili | u / znatel na sta mislim probo sma sa CTRL I strelice ali nerad

Plz help

Citat: SaMp Freak poslato Avgust 28, 2012, 15:58:54 POSLE PODNE
Ovako u MTA mi se javljau dva problama prvi roblem je sto nece da mi Ucita 03c objekte na srw kako da rijesim ?

Drugi nije problem nego pitanje neznam kako da okrenem objekat naprimjer objakt je ravna cjev u o3c objektima ali ja ocu da od nje napravim da pada znaci iz --- ili | u / znatel na sta mislim probo sma sa CTRL I strelice ali nerad

Plz help
1. Kako misliš neće? Neće uopšte da ih učita ili se umjesto tih objekata koje si ti u gamemod ubacio pojave neki drugi?
2. Mijenjaš "R-X" poziciju. Ukoliko hoćeš da ti bude ovako "/", onda povećavaš na +, tj ide ti preko 0 i ide u plus, npr. staviš da ti R-X bude 20. A ukoliko hoćeš da ti bude suprotno od toga, staviš -, npr. -20.

Citat: MaX91 poslato Avgust 28, 2012, 22:27:45 POSLE PODNE

Plz help
1. Kako misliš neće? Neće uopšte da ih učita ili se umjesto tih objekata koje si ti u gamemod ubacio pojave neki drugi?
2. Mijenjaš "R-X" poziciju. Ukoliko hoćeš da ti bude ovako "/", onda povećavaš na +, tj ide ti preko 0 i ide u plus, npr. staviš da ti R-X bude 20. A ukoliko hoćeš da ti bude suprotno od toga, staviš -, npr. -20.

1.Posto sam mjesao ove objekte npr Dance Floor Vortex onda Ongrade i to meni ove normalne objekte da ali ovi koji su iz 03c/03e ne pokaze nije da pokaze neke druge vec samo prazan prostor
2.Gdje se nalaze R i X ja samo vidim X Y Z kad kliknem na objekt
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2012, 10:04:40 PRE PODNE od SaMp Freak

Citat: SaMp Freak poslato Avgust 29, 2012, 09:40:21 PRE PODNE
Citat: MaX91 poslato Avgust 28, 2012, 22:27:45 POSLE PODNE

Plz help

1.Posto sam mjesao ove objekte npr Dance Floor Vortex onda Ongrade i to meni ove normalne objekte da ali ovi koji su iz 03c/03e ne pokaze nije da pokaze neke druge vec samo prazan prostor
2.Gdje se nalaze R i X ja samo vidim X Y Z kad kliknem na objekt
1. Možda nisi dobro convertao, convertaj sa "0.3c" converterom - mislim da ima.
2. Moraš dvaput kliknuti na objekat kako bi ti se pojavile one informacije i onda ti namještaj R-X.

Možeš tako, kako ti je ovaj gdin. iznad mene rekao za ovo drugo.. a možeš i jednostavno da selektuješ objekat i onda da držiš CTRL i recimo ARROW UP/DOWN ili LEFT/RIGHT, ili pak da probaš CTRL i PAGE UP/DOWN.. Sam provali kako i šta..

A za ovo prvo.. Rekao bih da je do konvertora.. Uzmi skini Export 0.3e map convertor.. On je i za 0.3c i 0.3e.. Meni on radi kako treba.. Pobrini se da sve lepo uradiš, baš kako piše u uputstvu..
The whole world is down.. Let's take a walk

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

"Gospodin" iznad mene ti je sve objasnio. :D
Ovdje ide LOCK, a ako još nešto budeš trebao obrati mi se na PM da unlockam temu.