[Pomoć] Oko dok system-a

Započeo Contixo, Avgust 22, 2012, 13:38:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: MojGM
Detaljan opis problema: Naskriptao sam Dok system, to je mjesto gdje clanovi organizacija dolaze da sakupljaju materijale i drogu. Ja imam problem. Kada oni dodju na dok, tamo je kamion i kada se udje u njeg puni se "šilja", tj. 5000droge i 5000materijala. Kamion je u hangaru, ali neznam kako da napravim da kada izadje iz hangara da prestane se puniti kamion. On sada moze puniti kamion gdje god oce pa i u svojoj bazi. Btw. kako da napravim maximalno droge i materijala u sefu, npr. stavio sam 0/35000 droge , i kad dostavim po 5000 puni se puni i predje preko 35000 kako to da napravim, isto tako za mats.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Mislis da kamion nemoze punit gdje hoce?

Citat: Speedyâ,,¢ poslato Avgust 22, 2012, 13:40:20 POSLE PODNE

Kamion je u hangaru, i hocu da samo moze puniti u njemu, cim izadje iz hangara prestane se puniti.

Citat: ѕαdιη. poslato Avgust 22, 2012, 13:47:27 POSLE PODNE
Citat: Speedyâ,,¢ poslato Avgust 22, 2012, 13:40:20 POSLE PODNE

Kamion je u hangaru, i hocu da samo moze puniti u njemu, cim izadje iz hangara prestane se puniti.

Kamion se automatski puni ili ga igrac/admin puni komandom?

Igraci dolaze na dok, cim udje u kamion on se pocne puniti do 100%, ali problem je sto moze puniti gdje god oce, ja ocu samo da moze u hangaru, cim izadje iz hangara da se prestane puniti. Kontaš omg ?

Citat: Virtex poslato Avgust 23, 2012, 13:12:40 POSLE PODNE
Napravi da ga freeze kad uÄ'e u kamion, kada napuni 100% da ga unfreeze.
Ima 4 mafije/bande koje se bore za taj kamion i nemogu ga freezati da ga nemogu kill, mora izaci i on da se puca xD.

BUMP*

Btw. kako namjestiti kad te neko upuca sniperom da te odma kill?