[TuT] /organizacije u dialogu

Započeo Jebes svima mater, Avgust 30, 2012, 12:55:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bok! Danas bi vam trebao pokazati kako da napravite kad kucate /Organizacije da vam se stvori popis organizacija na serveru!

if(!strcmp(cmdtext, "/organizacije", true))   <- Ovo vam znaci koju komandu zelite da vam se prikazu organizacije ((u mene je /organizacije))
{
    ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "~~~~Organizacije~~~~", "1.Policija/Milicija\n2.Federal Bureo of Investition\n3.Vojska/Armija\n4.Hitna Pomoc\n5.Los Surenos\n6.La Cosa Nostra\n7.Gradonacelnik\n8.Hitman\n9.Reporteri Novosti\n10.Taxi", "U redu", "U redu");   Ovo je popis organizacija obicnog RP servera!mozete to urediti
    return 1;
}

Popis organizacija mozete urediti tako da ne brisete ovo \n vec samo prije \n morate ukucati koju zelite!   PRIMJER: 1.Cobra 11\n   samo izbrisite ovo Cobra 11 i dodajte drugo ime organizacije koje zelite da bude na popisu!

Molim ocjenite   1/10!!   SAM SAM OVO RADIO TREBALO MI JE 2 MINUTE!!

Ovo stavis u korisne komande....
I sto list, kad se nista ne dogadja kada odaberes nes... Inace najcesce dialog 1 je registracija... Bolje da si stavi MSGBOX
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2012, 12:59:25 POSLE PODNE od [OG:RP] ColdPlay

Nisi nista objasnio...ovo ni nije tutorial

Hvala na ocjeni :)   

rekaoo sam da sam ovo radio 2 minute i nije mi se dalo stavljat MSBOX netko moze kad kliknes u dialogu POLICIJA da ti pokaze GPS ili te tamo porta! :)