[RolePlay] FOTL ONLINE GAMING COMMUNITY

Započeo fotlteam, Avgust 25, 2012, 20:02:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

PREDSTAVLJA:
SAMP Server koji do sada niste vidjeli, server koji ima dosta partnera koji ce u svim situacijama pomoci za uspjeh ovog servera te vam garantujemo lijep provod i nezaboravne trenutke koje cete dozivjeti ovdje, uz nas..Forum je 90% sredjen, dolje cete dobiti link gdje se mozete registrovati, zelimo vam lijepu zabavu i na forumu, uplacen je HOST za server te cemo uskoro odrediti i otvorenje naseg servera, bicete naknadno obavjesteni kada je to u pitanju..
FOTL server nije nimalo slican drugim serverima, iskljucivo je RolePlay server te sva pravila morate poznavati, strogo ce se kaznjavati krsenje pravila. Ovdje se nece gledat ko je kome jaran nego ce se sve birati pravedno i posteno. Odbor za organizacije nece postojati, admine / TESTERE biraju Administratori i Owner, kao i Lidere organizacija...Ovdje ne zabranjujemo da se nalazite na drugim forumima, da igrate i na drugim serverima samo ukoliko zelite poziciju bilo bi uredu da igrate samo na FOTLu.. FOTL je uspjesan tim koji ima sve potrebne ljude za uspjeh, ljude koji dizajniraju forum, iskusne osobe koji ce u svim trenutcima uljepsat dizajn ovog foruma, skriptere koji su uvijek na raspolaganju da pomognu te da updateaju skriptu..
ORGANIZACIJE-SISTEM:
Los Santos Police Department
Federal Bureau of Investiation
Cable News Network
Auto Skola
The Sicilian Mafia
Russian Mafia
Grove Street Families
East Side Locotes
Sistem biranja lidera organizacija bice jedinstven: Lidere ovih organizacija ce birati Administratori servera, Owner ce nadgledati odabir... Administratori ce pratiti rad lidera, lideri su duzni predstaviti svoju organizaciju ( ILEGALNU ), legalne organizacije imaju subforume u kojima ce otvoriti prijave za svoje clanove..
Za Ilegalne organizacije ce ulazit putem RPa.. Ukoliko se sazna da lider invita bez RPa kaznit ce se...
FORUM TEAM:


FOTL OWNER



FOTL ADMINISTRATOR



FOTL GLOBAL MOD

Citat
FOTL LEAD TEAM,
www.fotl-samp.game.ba


Forum vam je isti kao United Balkan!
I lici malo na Faction Game isto :)
Ali srecno :)

Napoli-Best team in the world.


Napoli-Best fans in the world.