[Pomoc] Premjestanje auta

Započeo [NG | RP] Almir, Avgust 25, 2012, 00:15:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: No obot
Problem:Eh pa sad  hocu u ovog GM da prebacim radnju u San Fiero....Pa sad auta npr od organizacije kako da premjestim...Npr ja umjesto newauto = Add......(Infernus Los Santos) uradim newauto = ADD........ (Turismo San fiero) i  sve premjestim i kada vozim auto i izadjem iz njega ono se respawnuje.Kako sad da premjestim auta
Primjer: newauto = Add......(Infernus Los Santos) uradim newauto = ADD........ (Turismo San fiero)
Dio skripte://
Slike://

hahaha el ti znas sta si napiso to u zagradi nema veze omggg nego AddStaticVehicle(Modelid,FloatX,FloatY,FloatZ,FloatA,Color1,Color2);
pa ti sad koordinate zamenis.Odes u SF i tamo ukucas save u tom autu gde bi bio i samo zamenis posle koordinate ovde i ako oces model vozila itd xD

Ma to sam onako od prilike ja izmapam auta u MTA i dobijem sifre sa ADD.................................
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2012, 00:24:17 PRE PODNE od Aldindeee

da prvo moras mapat i prebacivat vozila ali to ti ne prepiorucujem da radis jel ima dosts togs za prebacit i nije ti to lako bas

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

E ovako ovo podvuceno sada sto cu da ti dam tu trebas namjestiti za koliko vremena ce ti se respawnovati vozilo,sad ja ne znam tacno za koliko ispadne da se respawnuje ali ti sebi to nagodi,ja mislim da ovo trazis :D

AddStaticVehicleEx(598,2779.3843,-2434.2644,13.3568,88.5203,99,1,30000);

Samo primjer :D
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2012, 13:51:06 POSLE PODNE od [BURPG] 4men

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click